Απέκτησε ξανά πρόσωπο (ΦΩΤΟ)

15:05 28/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ξανά πρόσωπο απέκτησε μια 55χρονη γυναίκα η οποία πριν δυο χρόνια ειχε δεχθεί την επίθεση ενός χιμπατζή. Τώρα χάρη σε πλαστικές επεμβάσεις Κάρλα Νας μπορεί να δείξει ξανά το πρόσωπό της.

Όλα έγινε όταν προσπάθησε να πιάσει τον χιμπατζή που είχε ως κατοικίδιο το αφεντικό της. Το ζώο τότε άρχισε να της επιτίθεται ξεσκίζοντας τα χέρια της και το πρόσωπό της, ενώ η επίθεση άφησε την Κάρλα τυφλή.

Για δυο χρόνια η Κάρλα φορούσε μονίμως ένα πέπλο για να μην τρομάζει τον κόσμο, όπως λέει. Όμως πριν λίγους μήνες η Κάρλα υποβλήθηκε σε μια πολύωρη επέμβαση με τους γιατρούς

να δημιουργούν ξανά στην κυριολεξία το πρόσωπό της.

«Ο κόσμος τώρα μου λέει ότι είμαι όμορφη, κάτι που δε μου έλεγαν παλιά τόσο συχνά. Δείχνω εντάξει τώρα και δεν πρέπει να ανησυχώ μήπως τρομάξω τον κόσμο», λέει η Κάρλα σε ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στη Βρετανία αυτή τη βδομάδα.

Ωστόσο, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να φτιάξουν το χέρι της, αν και η Κάρλα παραμένει αισιόδοξη.

Οι γιατροί πάντως λένε ότι η ανάρρωσή της θα πάρει χρόνια, ενώ θα πρέπει να παίρνει μονίμως φάρμακα. Εννέα με δώδεκα μήνες χρειάζονται μόνο για να ανακτήσει λειτουργίες όπως το χαμόγελο.

Η ιδιοκτήτρια του χιμπατζή, Σάντρα Χέρολντ είχε υποστηρίξει ότι το ζώο προσπαθούσε απλώς να την προστατέψει καθώς δεν αναγνώρισε την Κάρλα. Ωστόσο, η αστυνομία λίγο αργότερα σκότωσε το ζώο. Η Χέρολντ λίγο αργότερα πέθανε από ανεύρυσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα