Απειλεί με αποχώρηση ο ΠΑΣ

14:25 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιώργος Χριστοβασίλης προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την ενέργεια της διοίκησης των σταδίων να αφαιρεί τους χορηγούς του ΠΑΣ από τους "Ζωσιμάδες" και να βάζει τους δικούς της. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων, σύμφωνα με τον νομικό σύμβουλο της ομάδας, είναι αποφασισμένος να αποσύρει τον ΠΑΣ από το πρωτάθλημα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Γιώργος Βήττας τόνισε: " Έπρεπε να συζητηθούν

ορισμένα πράγματα. Η διοίκηση σταδίων μας τραβάει συνεχώς το χαλί από τα πόδια, βάζει εμπόδια. Βγάζει τους χορηγούς και βάζει δικούς της, κατεβάζει πινακίδες, κατεβάζει πανό. Ο πρόεδρος απείλησε ότι θα πάρει την ομάδα και θα φύγει αν δεν παρέμβει ο κ. Μπιτσαξής".

Μάλιστα, ο Χριστοβασίλης απέστειλε σχετική επιστολή τόσο στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Νικητιάδη όσο και στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Πριν ένα και πλέον χρόνο, με συνεργάτες εμού επισκεφθήκαμε τους αρμόδιους για τις Επενδυτικές προσπάθειες στην Ελλάδα Υπουργούς και παραδώσαμε σχετικό και πλήρη φάκελο για μια επένδυση, χωρίς προηγούμενο στον ελληνικό αθλητισμό, εκτός του Κέντρου (Αττική), ήτοι στην τουλάχιστον υποβαθμισμένη Δυτική Ελλάδα.
Η επένδυση περιλαμβάνει πλήρεις εγκαταστάσεις εκτός του πολεοδομικού ιστού των Ιωαννίνων και οι εγκαταστάσεις είναι πολλαπλών χρήσεων για την νεολαία και όλο τον πληθυσμό, όχι μόνο των Ιωαννίνων, αλλά γενικά της Δυτικής Ελλάδας.
Η επένδυση φυσικά περιλαμβάνει και κατασκευή οικοδομών και τεράστια επέκταση των αθλητικών δράσεων σε διαφορετικές μορφές, από το ποδόσφαιρο μέχρι την κολύμβηση.
Η σημασία τους για την περιοχή, υπογραμμίζεται από το γεγονός ότι στην πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύει η χώρα μας, η Δυτική Ελλάδα έχει την μεγαλύτερη μείωση οικοδομικής δραστηριότητας που φτάνει ακόμη και στο 46%. Στην Δυτική Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ στάδιο και γήπεδο ποδοσφαίρου με τα χρειώδη όχι για επίπεδο Super League, αλλά και για τοπικά πρωταθλήματα.
Το τραγικό επίπεδο των αθλητικών υποδομών των Ιωαννίνων υπογραμμίζεται από το γεγονός ότι, η περίφημη κατά τα άλλα τοπική ομάδα, χρησιμοποιεί με τριτοκοσμικές συνθήκες ένα γήπεδο στο κέντρο της πόλης.
Το γήπεδο κάνει κόλαση τη ζωή των κατοίκων, έτσι ,όπως λειτουργεί και κόλαση την προσπάθεια όχι μόνο των επενδυτών αλλά και των αθλουμένων, λόγω του παρωχημένου των εγκαταστάσεων.
Άπαντα τα ανωτέρω εκθέσαμε λεπτομερώς με την παράδοση του φακέλου στους αρμόδιους Υπουργούς και μετά 14 μήνες δεν είχαμε όχι μόνο καμία πρόοδο, αλλά ούτε καν μια στοιχειώδη ένδειξη ενδιαφέροντος που να μας ενημερώνει ότι η χώρα και η περιοχή είναι ίσως αυτάρκεις, γέμει επενδύσεων και άρα δεν έχει ανάγκη της δικής μας προσπάθειας. Ούτε ,έστω ένας κλητήρας να μας επιστρέψει το φάκελο.
Φέτος η ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίζεται στη «Super League» μαζί με ομάδες που αγωνίζ

Keywords
Τυχαία Θέματα