Μόγες: Προπονητής για Τσάμπιονς Λιγκ

11:18 8/6/2014 - Πηγή: AEK365

Στα μέσα της σεζόν ο Ντέιβιντ Μόγες απομακρύνθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρότι είχε, όπως ισχυρίστηκε, προτάσεις επέλεξε να μείνει εκτός πάγκων σημειώνοντας πως θεωρεί τον εαυτό του προπονητή για να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε δηλώσεις του ο Σκωτσέζος τεχνικός, Ντέιβιντ Μόγες, τόνισε: "Είχα κάποιες ευκαιρίες για να επιστρέψω στη προπονητική, αλλά επέλεξα να μην κάνω τίποτα για την ώρα. Θα κοιτάξω την κατάλληλη ευκαιρία. Θέλω να πιστεύω πως έδειξα την αξία μου στα έντεκα χρόνια που ήμουν στην Έβερτον και το επίπεδο στο

οποίο θέλω να προπονήσω.
Φέτος πήρα την πρώτη μου γεύση από το Τσάμπιονς Λιγκ και νομίζω πως έδειξα ότι μπορώ να τα καταφέρω. Θα ήθελα να δουλέψω κάπου που θα μου έδινε την ευκαιρία να είμαι σε αυτή τη διοργάνωση ή σε κάποια ομάδα που θα έχει τέτοιες φιλοδοξίες. Θα μπορούσα να δουλέψω στην Αγγλία ή στο εξωτερικό. Πάντα μου άρεσε η σκέψη να διευρύνω τους ορίζοντες μου".
Για τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μόγες δήλωσε: "Η εμπειρία μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πολύτιμη για την καριέρα μου. Νιώθω πως χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο αλλά θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία για να με βοηθήσει στις επόμενες δουλειές μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα