Απατημένη αλλά... πλουσιότερη κατά 1,3 εκατ. ευρώ η Τριερβελέρ

16:29 25/9/2014 - Πηγή: AEK365

Μπορεί αρχικά να φαινόταν η χαμένη της υπόθεσης, αλλά εν τέλει αποδεικνύεται η κερδισμένη και πιο πλούσια κατά 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Στο εν λόγω ποσό υπολογίζονται τα κέρδη της απατημένης των Ηλυσίων, Βαλερί Τριερβελέρ, το βιβλίο της οποίας «Ευχαριστώ γι' αυτή τη στιγμή» αναδεικνύεται σε μπεστ-σέλερ που σαγηνεύει το γαλλικό κοινό με τις λεπτομέρειες για την ροζ περιπέτεια του Φρανσουά Ολάντ με την Ζιλί Γκαγιέ και τις πιπεράτες λεπτομέρειες

του χωρισμού με τον Γάλλο πρόεδρο.
Μέσα σε 16 ημέρες, από τις 4-20 Σεπτεμβρίου το «Merci pour ce moment» («Ευχαριστώ γι' αυτή τη στιγμή») έχει πουλήσει 442.000 αντίτυπα σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, μια εμπορική επιτυχία τόσο για τον εκδότη, όσο και για την συγγραφέα.
Το κάθε αντίτυπο πωλείται 20 ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι τα συνολικά έσοδα ανέρχονται μέχρι στιγμής σε 9 εκατομμύρια ευρώ. Σε γενικές γραμμές λίγο πάνω από το μισό της λιανικής τιμής ενός μυθιστορήματος (53%) επιστρέφει στους διανομείς για τις δαπάνες που έχουν γίνει. Το υπόλοιπο 47% μοιράζεται μεταξύ του εκδότη, του συγγραφέα και του ατζέντη του. Αυτοί οι τελευταίοι συνεπώς είχαν να μοιραστούν το ποσό των 4,1 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με υπολογισμούς της Figaro για την συμφωνία που πιθανώς έχει κάνει η Τριερβελέρ (όσον αφορά τα ποσοστά επί των πωλήσεων κλπ) το συνολικό ποσό που έχει κερδίσει, εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 1,3 εκατ. ευρώ.

Πηγή: imerisia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα