Απάντηση η νομιμότητα!

08:17 22/6/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Απάντηση η απόλυτη νομιμότητα» είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που τονίζει: «Η ΑΕΚ κατέθεσε ένα ρεαλιστικό, κρυστάλλινο και νόμιμο από κάθε άποψη σχέδιο, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στους πολίτες. -Το έργο ζωής για όλους τους Φιλαδελφειώτες δεν μπορούν να το ανακόψουν 15 γραφικοί. Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ για τα εμπόδια που επιχειρεί να βάλει μια... ντουζίνα υποτιθέμενων υπερασπιστών

του δάσους -Γελάει και το παρδαλό κατσίκι στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους αντιφρονούντες της «Αγιά Σοφιάς», οι μισοί εκ των οποίων δήλωναν ότι δεν ξέρουν πως είναι μέσα το Άλσος και οι άλλοι μισοί ότι μένουν σε άλλες περιοχές, απλά θεωρούν ότι δεν πρέπει να φτιαχτεί το γήπεδο! -Την Τετάρτη γίνεται η τελευταία συνεδρίαση για το γήπεδο, το νομοσχέδιο παίρνει την οριστική του μορφή και πάει φουλ για ψήφιση».

SPORTDAY

«Στο μυαλό του Μπράνκο», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται φυσικά στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και την επικείμενη ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

LIVE SPORT

«ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ», αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει: «Ο νέος δήμαρχος Φιλαδέλφειας (μαζί με τον δήμαρχο Ν. Ιωνίας) ζητεί να αποσυρθεί «εδώ και τώρα» το γήπεδο από το νομοσχέδιο και να κατατεθεί μόνο του σε νέο».

GOAL NEWS

«Φέρνει Μαρκόφσκι ο Μιλοβάνοβιτς», υποστηρίζει το Goal, τονίζοντας: «Αποχωρεί από τη Λας Πάλμας ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής για να αναλάβει πόστο στην Ένωση και μαζί του φέρνει τον 28χρονο φορ».

Keywords
Τυχαία Θέματα