«Στο χέρι της Ελλάδας η πρόκριση»

23:10 21/6/2014 - Πηγή: AEK365

Σύνθημα νίκης ενόψει του «τελικού» με την Ακτή Ελεφαντοστού έδωσαν στη συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Μήτρογλου και ο Χοσέ Χολέμπας. Αναλυτικά είπαν:

Για την επιθετική δυστοκία του Μήτρογλου

Μήτρογλου: «Είμαι έτοιμος θα βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει αλλά να κερδίσουμε. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Θα συνεχίσω να δουλεύω δυνατά και πιστεύω θα τα καταφέρω».

Για το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού

Χολέμπας: «Για εμάς είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στην ομάδα μας. Η Ακτή Ελεφαντοστού έχει καλούς παίκτες αλλά το παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Πρέπει

να νικήσουμε».

Μήτρογλου: «Είναι ένας τελικός, το έχουμε ξανακάνει στο Euro με τη Ρωσία. Πρέπει να ακούσουμε τον προπονητή μας και να δουλέψουμε γιατί είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Έχει δυνατή επίθεση με πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Ντρογκμπά και ο Τουρέ. Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας το κομμάτι και θα πάμε για την νίκη».

Για τον τραυματισμό του Μήτρογλου

Μήτρογλου: «Από αύριο θα κάνω κανονικά προπόνηση με την ομάδα και θα είμαι 100% έτοιμος για το παιχνίδι».

Για τα παιχνίδια με Κολομβία και Ιαπωνία

Χολέμπας: «Δεν ξεκινήσαμε καλά με την Κολομβία και δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Δεν παλέψαμε, δεν παίξαμε καλά και δεν δώσαμε τα πάντα. Στο παιχνίδι με την Ιαπωνία δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Η κόκκινη κάρτα του Κατσουράνη ήταν σαν μια μπουνιά στο πρόσωπο. Αν και παίζαμε με 10 παίκτες παίξαμε για να κερδίσουμε. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και στο τέλος με την ισοπαλία μπορούμε να συνεχίσουμε. Τώρα η τύχη είναι στα χέρια μας. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπούμε για τη νίκη».

Για το γεγονός πως η Ελλάδα δεν έχει σκοράρει ακόμα

Μήτρογλου: «Πρέπει να το κυνηγήσουμε. Συνεχίζουμε κάθε μέρα και αν είμαστε και λίγο τυχεροί θα σκοράρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα