Απάντηση Γκαγκάτση για τις φορολογικές παραβάσεις

12:33 12/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή την αποκάλυψη πως ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν θα μπορέσει να εκτελέσει τα καθήκοντα του προέδρου της ΕΠΟ αν εκλεγεί, λόγω φορολογικών παραβάσεων τις οποίες ο Άρειος Πάγος δεν έχει αναιρέσει, ο υποψήφιος πρόεδρος απάντησε υπογραμμίζοντας πως έχει προκληθεί πανικός από την απέναντι πλευρά, δηλαδή τον έτερο υποψήφιο, κ. Σαρρή, για την υποψηφιότητα του και διευκρίνισε πως δεν θα υπάρξει κώλυμα στην εκλογή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βασίλη Γκαγκάτση:
"Είναι πλέον ορατός διά γυμνού οφθαλμού ο πανικός που προκλήθηκε

στην απέναντι πλευρά από την συσπείρωση των ποδοσφαιρικών Ενώσεων της χώρας γύρω από την υποψηφιότητα μου για τις εκλογές της ΕΠΟ. Με ψέματα αναλήθειες και τόνους λάσπης προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα των Ενώσεων.
Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι ακριβώς το αντίθετο όπως εύκολα μπορούν να διαπιστώσουν. Καθημερινά ο αριθμός των Ενώσεων που συμμετέχουν στην προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού ποδοσφαίρου αυξάνεται. Καλώ την απέναντι πλευρά να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά καταθέτοντας απόψεις, σχέδια και καινοτόμες ιδέες για την επόμενη μέρα.
Επιλέγω τον γόνιμο διάλογο και όχι την στείρα αντιπαράθεση. Αν η πρόταση μου πέσει στο κενό είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω στον στίβο που θα επιλέξουν, όχι πετώντας λάσπη αλλά παρουσιάζοντας πραγματικά γεγονότα που αφορούν το παρελθόν τους και θα τους κάνουν να αισθανθούν πολύ άβολα. Κώλυμα στην εκλογή μου δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει!
Βασίλης Γκαγκάτσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα