Στην Λιβαδειά ο ΠΑΟ οριστικά

12:13 12/9/2012 - Πηγή: AEK365

Σε ανακοίνωση της η Super League έκανε γνωστό πως το παιχνίδι για την 4η αγωνιστική ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λιβαδειάς την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το βράδυ.
Όλο το προηγούμενο διάστημα οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναζητούσαν έδρα για να υποδεχτούν τον Ατρόμητο καθώς στις 24/09 είναι προγραμματισμένη στο ΟΑΚΑ

συναυλία προς τιμήν του μουσικοσυνθέτη Φοίβου. Οι "πράσινοι" απέρριψαν για διάφορους λόγους τόσο το Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα, όσο και το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και έτσι κατέληξαν στο γήπεδο του Λεβαδειακού με δεδομένο πως το γήπεδο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας δεν είναι ακόμα έτοιμο.
Όσο για το κώλυμα που ενδεχομένως να υπήρχε αφού την ίδια αγωνιστική και ο Λεβαδειακός αγωνίζεται εντός έδρας, η Super League έκρινε πως δεν υπάρχει πρόβλημα να αγωνιστεί η ομάδα της Βοιωτίας κανονικά την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο, όπως είναι προγραμματισμένο, καθώς εκτιμά πως ο χλοοτάπητας θα είναι έτοιμος 24 ώρες μετά για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα