Απαγορεύεται η ήττα!

00:22 8/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής έχουν φέρει ξανά σε πολύ δύσκολη θέση την ΑΕΚ, η οποία είδε τον Άρη να κερδίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και να μειώνει στον πόντο, τον Πανθρακικό να παίρνει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΟΦΗ και να την «πιάνει» στην βαθμολογία, ενώ στους 30 εξακολουθεί να βρίσκεται και η Βέροια. Η «Ένωση»

πρέπει πάση θυσία να αποφύγει την ήττα στους «Ζωσιμάδες» και να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό, ο οποίος, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, μπορεί να αποδειχθεί «χρυσός». Φυσικά, τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα σε περίπτωση που οι παίκτες του Λίνεν πάρουν τη νίκη, μιας και τότε ο «Δικέφαλος» θα αφήσει ξανά 4 βαθμούς πίσω τον Άρη, ενώ θα αποσπαστεί σημαντικά από ΟΦΗ, Βέροια, Πανθρακικό και παράλληλα θα «πιάσει» και τον Πλατανιά. Αντίθετα, αν οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέψουν στην Αθήνα... άπραγοι, η ΑΕΚ θα παίζει την επόμενη αγωνιστική με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ μια κατηγορία και η πίεση και το άγχος θα είναι ακόμα μεγαλύτερα για τους παίκτες.

Προβλήματα για τον Έβαλντ Λίνεν υπάρχουν, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Φούντα και Κορδέρο καθώς και στον Μπουγαΐδη, που δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά τις προηγούμενες μέρες και τέθηκε εκτός. Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε μέσα στην εβδομάδα ο Γερμανός τεχνικός, έχει αποφασίσει να παρατάξει την ΑΕΚ με ένα 4-2-3-1, εγκαταλείποντας, τουλάχιστον προσωρινά, τον ρόμβο. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Κωνσταντόπουλος, δεξιά ο Τσουκαλάς, αριστερά ο Τσουμάγκας και δίδυμο στα στόπερ οι Κουτρουμπής και Τσούπρος. Μητρόπουλος και Φέτσης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Βλάχο δεξιά, τον Γκερέιρο αριστερά και τον Ανάκογλου στον άξονα, πίσω από τον Πετρόπουλο. Για την εξέλιξη του αγώνα θα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα από το aek365 που θα καλύπτει ζωντανά το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα