Ώρα τίτλου για τα κορίτσια!

00:16 8/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η ώρα της κούπας έφτασε!Τα κορίτσια της ΑΕΚ είναι αποφασισμένα να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο και να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, που θα τους δώσει το δεύτερο συνεχόμενο Πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση για τον τρίτο και τελευταίο τελικό της Α1 βόλεϊ γυναικών, είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 16:30 στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού στη Νέα

Φιλαδέλφεια και οι «κιτρινόμαυρες» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα δύσκολο παιχνίδι, που θα κρίνει τον τίτλο.
Ο Απόστολος Οικονόμου έχει τονίσει στα κορίτσια του πως πρέπει να φανούν σοβαρές και συγκεντρωμένες, ώστε να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κόψουν τη φόρα του Ολυμπιακού. Ο Ενωσίτης τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει επιπλέον προβλήματα και έχει καταστρώσει τα πλάνα του, ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας.
Από εκεί και πέρα, δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσει και ο κόσμος της ΑΕΚ, ο οποίος επιθυμεί να πανηγυρίσει ακόμα έναν τίτλο μαζί με τα κορίτσια, κάτι που ικανοποιεί παίκτριες και τεχνικό τιμ, αφού γνωρίζουν πως το κλίμα που δημιουργούν σε κάθε παιχνίδι οι οπαδοί τους είναι απίστευτο και περιμένουν να το ζήσουν για ακόμα μια φορά!Να θυμίσουμε πως η είσοδος στο κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ελεύθερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα