Απ' τη Ρωσία με... ελπίδα!

09:21 30/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στην πλειοψηφία τους, οι αθλητικές εφημερίδες ασχολούνται περισσότερο με τις δραματικές εξελίξεις στο διοικητικό επίπεδο και τις προχωρημένες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, επαφές του Σταύρου Αδαμίδη με τον Ρολάντ Ισάεφ, παρά τον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου, που έχει τη δική του κρισιμότητα, για την Ένωση.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

"Απαντά ο Ρώσος" είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, τονίζοντας τις προσπάθειες του Αδαμίδη να πείσει τον Ισάεφ - ο οποίος

έχει 180 εκατομμύρια ευρώ, σε ρευστό- και επισημαίνοντας ότι οι πιθανότητες για να κλείσει το δύσκολο deal, είναι 50-50.

"Λιώστε τους", είναι η αναφορά στο κρίσιμο ματς της Ένωσης με τον Άρη, "τους γλέντησε κρητικά", αυτή για τη γκέλα του ΟΣΦΠ, μέσα στο γήπεδό του, από τον ΟΦΗ.

"Βράζω με αυτή την ΑΕΚ", είναι η η δήλωση του μεγάλου Θωμά Μαύρου, για την κατάσταση που επικρατεί στην Ένωση, "μετά την καταιγίδα, βγαίνει ο ήλιος", αυτή του Γκου΄ντγιονσεν. Ιδιαίτερης αναφοράς, τυγχάνουν οι νίκες των κοριτσιών στο βόλεϊ, αλλά και της Βασίλισσας, που μετά από τρεις ανεπιτυχείς αγώνες, επέστρεψε στις επιτυχίες.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Μίλησαν Ισάεφ-Αδαμίδης", είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που όπως αντιλαμβάνεστε, επικεντρώνεται και αυτή στις εξελίξεις, σε διοικητικό επίπεδο. Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι ο Σταύρος Αδαμίδης έλεγε στους συνεργάτες του ότι: "θέλω όταν θα φύγω να μπορώ να πηγαίνω στο γήπεδο και να με χαιρετά ο κόσμος, όχι να με βρίζει"..

"Νικάει τον Άρη και κουρεύει το 50% του χρέους", αναφέρει επίσης η εφημερίδα, τονίζοντας ότι το... άλλο 50%, είναι το το ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Ιδιαίτερες αναφορές γίνονται στις νίκες του μπάσκετ και του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, αλλά και στη γκέλα του ΟΣΦΠ, με τίτλο: "τον κουζούλανε τον Βαλβερδάκη".

GOAL NEWS

Η εφημερίδα προτιμά να επικεντρώσει την προσοχή της, στ' αγωνιστικά θέματα της Ένωσης. "Για την πάρτη τους", είναι η αναφορά στο πρωτοσέλιδο, συμπληρώνοντας ότι οι παίκτες της ΑΕΚ, κλείνουν τ' αυτιά τους και προτάσσουν τον ποδοσφαιρικό εγωισμό του, κόντρα στον Άρη.

Τ' αγωνιστικά πλάνα του Νίκου Κωστένογλου και η "οχύρωση" της μεσαίας γραμμής, με την επιστροφή του Μάκου, στο αρχικό σχήμα, αλλά και ο "Νοέμβρης της κρίσης", για τις διοικητικές εξελίξεις, στις σελίδες του κιτρινόμαυρου ρεπορτάζ.

SPORTDAY

"Χωρίς αύριο", είναι η αναφορά στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, για τη σημερινή αναμέτρηση ΑΕΚ-Άρης, τονίζοντας την κρισιμότητά της και για τους δύο μονομάχους. Στις σελίδες του "κιτρινόμαυρου" ρεπορτάζ, φιλοξενούνται οι συνεντεύξεις των Θωμά Μαύρου και Έϊντουρ Γκούντγιονσεν, ενώ κεντρικό θέμα είναι η... ανάσα, που ψάχνει, τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά, η ΑΕΚ. "Ο Νοτιάς, τα Σπάτα και ο Ισάεφ", είναι ο τίτλος, με

Keywords
Τυχαία Θέματα