Αντσελότι: Τρία βράδια οι παίκτες μου κοιμήθηκαν σε ένα αεροπλάνο

12:43 23/11/2013 - Πηγή: AEK365

Τις προηγούμενες μέρες οι διεθνείς της Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν μεγάλα ταξίδια για τα δυο φιλικά προετοιμασίας της Εθνικής Ισπανίας με Ισημερινή Γουινέα και Νότιο Αφρική γεγονός που προκάλεσε την μουρμούρα του Κάρλο Αντσελότι που στάθηκε στην κόπωση των ποδοσφαιριστών του.
Σε δηλώσεις του ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Νομίζω ότι η απόφαση της ισπανικής Ομοσπονδίας δεν ήταν καλή, γιατί οι παίκτες έμειναν τρεις μέρες στο αεροπλάνο. Είναι δύσκολο να μιλήσεις για κάτι τέτοιο. Είμαστε τυχεροί που δεν υπάρχουν άλλοι αγώνες για τις Εθνικές μέχρι τον Μάρτιο".

Για τις απουσίες των Κεντίρα, Βαράν, ο Αντσελότι δήλωσε: "Ο Ιγιαραμέντι και ο Αλόνσο μπορούν να παίξουν μαζί. Έχουν παίξει μαζί πολλές φορές και δεν είχαν προβλήματα. Ο Κασεμίρο δεν έχει παίξει από τον Σεπτέμβρη αλλά έχει την κατάλληλη φυσική κατάσταση και το κίνητρο. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Ιγιαραμέντι - Αλόνσο, Κασεμίρο - Αλόνσο ή Αλόνσο - Ίσκο. Ο Βαράν έχει ένα πρόβλημα στον γόνατο, παρακολουθούμε την κατάσταση. Είναι συνηθισμένο για ένα παίκτη που έχει περάσει τέτοιους τραυματισμούς, αλλά πρέπει να το διορθώσουμε γιατί τον χρειαζόμαστε πίσω 100% έτοιμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα