Αντσελότι: Τα πράγματα δεν λειτουργούν πάντα όπως τα θες

13:49 14/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με 2-1, και ο Κάρλο Αντσελότι σημείωσε πως η ομάδα πλήρωσε τα λάθη της και υπογράμμισε πως μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως τα θες.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιταλός τεχνικός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, τόνισε: "Πρέπει να μιλήσουμε για την εμφάνιση μας στο δεύτερο ημίχρονο και να την διορθώσουμε γρήγορα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν

καλοί, στο δεύτερο όχι".
Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς τον Ίκερ Κασίγιας, ο Αντσελότι δήλωσε: "Δεν έχω ακούσει κάτι, ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Πιστεύω στην τακτική που κατέβασα στο γήπεδο, δεν ακούω τους οπαδούς. Δεν έχει καμία ευθύνη ο Κασίγιας για το πρώτο γκολ που δέχτηκε".
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ δεν είχε τον ίδιο ρυθμό με αυτόν στο πρώτο μέρος με τον Αντσελότι να δηλώνει: "Δεν επαναλάβαμε το καλό πρώτο ημίχρονο, κατεβάσαμε ρυθμό και δεν είχαμε καλές μεταβιβάσεις. Πληρώσαμε τα λάθη μας. Υπάρχουν στιγμές που δεν λειτουργούν όπως τα θες τα πράγματα. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε γρήγορα".
Για την αλλαγή του Αρμπελόα είπε: "Η κάρτα που δέχτηκε έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτή την κίνηση. Με τον Ράμος στην ίδια θέση όμως είμαστε πολύ σίγουροι, άλλωστε είναι και η φυσική του θέση".
Ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Αντσελότι δήλωσε: "Ο Τσιτσαρίτο μπήκε σε μια στιγμή που τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω του, ώστε στην πορεία να μπορέσει να μας βοηθήσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα