«Θα πάνε πρωινό στο δωμάτιο του Μανωλά»

13:02 14/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Μανωλάς για πρώτη φορά έπαιξε και στα 90 λεπτά σε αγώνα της Ρόμα, στο 1-0 επί της Έμπολι, και με την εμφάνιση του απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια του ιταλικού Τύπου.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα laroma24.it έγραψε: "Ο Έλληνας έτρεχε προς όλες τις κατευθύνσεις για να μπλοκάρει τις επιθέσεις της ομάδας της Τοσκάνης προς την εστία του Ντε Σάνκτις. Οι συμπαίκτες του θα του φέρουν εκείνοι πρωινό στο δωμάτιο το πρωί της Κυριακής. Ποιος Μπενάτια".
Στην απόδοση του Μανωλά αναφέρθηκε και ο

προπονητής της Ρόμα με τον Ρούντι Γκαρσία να δηλώνει: "Ο Κώστας έχει ενταχθεί εξαιρετικά στην ομάδα. Κατανόησε αμέσως τον τρόπο που ζητάω από εκείνον να αμύνεται. Εκμεταλλεύεται τις αρετές που έχει, την ταχύτητα και την επιθετικότητα του".
Από τη πλευρά του, ο ίδιος ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δήλωσε: "Ευχαριστώ τον προπονητή για τα λόγια του. Ένιωσα αμέσως άνετα με τους Καστάν και Αστόρι (σ.σ. οι δυο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας), δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό είναι ευχάριστο".
Για το παιχνίδι της Τετάρτης με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στη πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: "Όλα τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολα. Έχω ήδη παίξει κόντρα στη ΤΣΣΚΑ, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα