Αντσελότι: Δύσκολα θα παίξει ο Ρονάλντο

19:17 22/4/2014 - Πηγή: AEK365

Σε ρυθμούς Μπάγερν Μονάχου κινούνται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κάρλο Αντσελότι, έχει αρκετά προβλήματα στο μυαλό του και το σημαντικότερο από όλα, είναι αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση.Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, έκανε γνωστό πως δεν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του Πορτογάλου διεθνούς στο πρώτο παιχνίδι.«Ο Ρονάλντο προπονήθηκε κανονικά σήμερα, όπως και

τις προηγούμενες ημέρες. Αύριο θα δοκιμάσει ξανά το πόδι του και μόλις ξεκαθαρίσει η κατάστασή του θα πάρουμε την απόφαση. Θα παίξει μόνο αν υπάρχει η εγγύηση πως δεν θα υπάρξει νέο πρόβλημα. Είμαστε αισιόδοξοι αυτή τη στιγμή, αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί πριν από το παιχνίδι. Αν υπάρχει κάποιο ρίσκο με τη συμμετοχή του, τότε δεν θα παίξει, γιατί σκεφτόμαστε πως υπάρχει και η ρεβάνς. Το κρίσιμο παιχνίδι θα είναι η ρεβάνς», είπε αναφορικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με την απουσία του Ρονάλντο, ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει ανέβει αρκετά πετυχαίνοντας τρία τέρματα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ανάμεσα σε αυτό και το σπουδαίο γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα στον τελικό. Ο Ουαλός διεθνής ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο αναμένεται να παίξει.

«Είναι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Χθες είχε ένα μικρό πρόβλημα, αλλά σήμερα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και προπονήθηκε με ενθουσιασμό και πάθος. Μετά το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, είχε κάποια θέματα με τραυματισμούς, αλλά μετά ξεκίνησε να προπονείται κανονικά και τα πηγαίνει καλά. Παίζει πολύ καλά τελευταία, αλλά μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο», είπε σχετικά με τον Μπέιλ.

Αναφορικά με το παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, είπε: «Οι Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου είναι δύο διαφορετικές ομάδες, αλλά η φιλοσοφία του Γκουαρντιόλα μοιάζει αρκετά. Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά στην άμυνα. Δεν σχεδιάζουμε να σταματήσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά να επιτεθούμε και να βγάλουμε την ποιότητά μας στον αγωνιστικό χώρο», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα