Άντεξε και νίκησε ο Παναιτωλικός (VIDEO)

19:28 16/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 25η αγωνιστική
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ: 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός άντεξε στην πίεση και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, άνοιξε το σκορ μόλις στο 7' με το δυνατό σουτ του Μπόγιοβιτς, ενώ στο 13' ο Καμαρά σε τετ α τετ έκανε το 2-0 και η ομάδα

έδειξε πως θα έχει να περάσει ένα εύκολο απόγευμα. Η ομάδα του Χάβου ήταν καταιγιστική, έκανε ευκαιρίες και δεν μπόρεσε να διευρύνει το προβάδισμά της, αλλά πήγε στα αποδυτήρια με το 2-0.
Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε, με τον Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο να ισορροπεί την κατάσταση, να παίρνει τον έλεγχο και να δημιουργεί κινδύνους στην εστία του Ράφαελ. Τελικά κατάφερε και μείωσε με τον Άμπροουζ στο 55', έπειτα από γυριστό σουτ. Ο Απόλλων προσπάθησε για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον Παναιτωλικό να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Κούσας, Μπικέ, Ανέν, Γοδόι, Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης (60' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπακάκης (71' Νταλμά), Καμαρά, Μπόγιοβιτς (81' Μπούντιμιρ).

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος (85' Σέντερμπεργκ), Άλβαρες, Παντελιάδης, Κανακούδης, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Λουσέρο (77' Γκουέλα), Άμπροουζ (77' Μπάρκογλου), Ντάλμπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα