Όρθια στη ζούγκλα του «Βικελίδης» (VIDEO)

19:21 16/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 25η αγωνιστική

ΑΡΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ. Μήτσιος

Παρότι συχνά πυκνά έβρεχε αντικείμενα η Βέροια πήρε λευκή ισοπαλία στο "Βικελίδης" από τον Άρη στον οποίο μάλλον έχουν πιστέψει ότι θα

μείνουν μετατρέποντας την έδρα τους σε ζούγκλα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας.

Καλύτερη η Βέροια σε ένα κακό πρώτο μέρος. Στο 6' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ένα σουτ του Καλτσά ενώ στο 10' ο Μπεν δεν κατάφερε να νικήσει τον Διούδη. Επτά λεπτά μετά ο Παυλίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο Αγκάνθο είχε ένα σουτ το οποίο δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη το ματς βελτιώθηκε. Μόλις στο 48' ο Καλτσάς βγήκε απέναντι στον Διούδη όμως τον πρόλαβε ο Βανγκέλι. Ο Άρης στο 64' είχε καλή ευκαιρία όταν το γυριστό του Τάτου έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Διούδης μπλόκαρε το σουτ του Καλτσά. Στο 73ο λεπτό ο Μπουγαΐδης έκανε το σουτ αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε εντυπωσιακά. Το ματς διεκόπη στο 85' όταν μπουκάλι που εκτοξεύθηκε από την κερκίδα χτύπησε στο κεφάλι τον γενικό αρχηγό της Βέροιας. Μάλιστα τον αγωνιστικό χώρο μπήκε ο Λάμπρος Σκόρδας διαμαρτυρόμενος στον διαιτητή για το γεγονός ότι διέκοψε το ματς. Τελικά το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι λίγα λεπτά μετά. Στις 95' ο Σισοκό πρόλαβε την προβολή του Αγκάνθο και γλίτωσε τη Βέροια. Λίγο μετά ο Τάτος χτύπησε τον Μπαργκάν με τον αγωνιστικό χώρο να γεμίζει στη συνέχεια αντικείμενα. Ο διαιτητής δεν τον απέβαλε.

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (70'Οικονομόπουλος) , Βανγκέλι, Μανιάς, Μπουγαΐδης, Τσιάρας (84'Κουσίδης).

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης (84'Σιοντης), Σισοκό, Βέρτζος, Βεργώνης, Όστοϊτς, Παυλίδης (78'Τραπ), Καλτσάς (72'Γκονσάλβες), Μπεν, Μπαρκάν, Αμαραντίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα