Άντεξε η Μπεσίκτας

00:07 24/2/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ «32»-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΜΠΡΑΓΚΑ: 0-1 (Α' ΑΓΩΝΑΣ 2-0)
ΓΗΠΕΔΟ: «Ισμέτ Ινονού»
Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Μπεσίκτας στην ρεβάνς του «Ισμέτ Ινονού», αφού ηττήθηκε με 1-0 από την Μπράγκα αλλά πήρε την πρόκριση στους «16» , χάρη στην νίκη της με 2-0 στον πρώτο αγώνα και θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπράγκα απείλησε στο 10' με τον Άλαν να αστοχεί σε κεφαλιά μετά από φάουλ

του Βιάνα από τα αριστερά, ενώ στο 17' άγγιξε το γκολ όταν ο Αμορίμ τροφοδότησε τον Λίμα που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Γκονέν έδιωξε σε κόρνερ. Η Μπεσίκτας απάντησε στο 22' όταν Φερνάντες και Σιμάο έπαιξαν το ένα-δύο και ο πρώτος πάσαρε στον Κουαρέσμα, ο οποίος σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Οι Πορτογάλοι πήραν προβάδισμα στο 25' όταν ο Άλαν πραγματοποίησε κούρσα από τα δεξιά και τροφοδότησε τον Λίμα, ο οποίος με δεξί πλασέ νίκησε τον Γκονέν. Η Μπράγκα απείλησε στο 55' με τον Άλαν να νικιέται σε τετ α τετ από τον Γκονέν, ενώ στο 69' άγγιξε το 0-2 όταν ο Βιάνα τροφοδότησε τον Λίμα που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Σίβοκ έδιωξε προ της τελικής γραμμής και οι Τούρκοι πήραν την πρόκριση.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Γκονέν, Τοραμάν, Σίβοκ, Εγκεμέν, Καϊχάν (68' Νταγκ, Φερνάντες, Κουαρέσμα (90+1' Σίντνει), Κάβλακ, Ουϊσάλ (33' λτρ Αλμέιδα), Σιμάο, Ερνστ.
ΜΠΡΑΓΚΑ: Κιμ, Κοέλιο, Έλντερσον, Ντουγκλάο, Ντζαμάλ (85' Κουστόδιο), Σαλίνο, Βιάνα, Αμορίμ (77' Νούνο Γκόμες), Σέζαρ (72' Καρλάο), Λίμα, Άλαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα