Τέλειωσε την δουλειά η Μέταλιστ

00:07 24/2/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ «32»-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: 4-1 (Α' ΑΓΩΝΑΣ 4-0)
ΓΗΠΕΔΟ: «Μέταλιστ Στάντιον»
Άνετη πρόκριση πήρε η Μέταλιστ, αφού νίκησε με 4-1 την Σάλτσμπουργκ και στην ρεβάνς του «Μέταλιστ Στάντιον» και με συνολικό σκορ 8-1 πέρασε στους «16», όπου θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό. Η Μέταλιστ

απείλησε στο 13' με τον Τάισον να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 18' η Σάλτσμπουργκ απάντησε με τον Λεονάρντο να αστοχεί σε κεφαλιά μετά από σέντρα του Σβέντο από τα δεξιά. Η Μέταλιστ άνοιξε το σκορ στο 29' όταν ο Τόρες τροφοδότησε τον Σόσα που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, και ο Χιντερέγκερ προσπαθώντας να διώξει σημείωσε αυτογκόλ άθελα του. Η Σάλτσμπουργκ ισοφάρισε στο 57' όταν ο Σοριάνο σούταρε από την μικρή περιοχή με τον Γκοριαϊνοφ να αποκρούει ασταθώς, όμως ο Γιάντσε με κεφαλιά έκανε το 1-1. Οι Ουκρανοί σκόραραν δύο φορές σε ένα δίλεπτο ωστόσο, κάνοντας το 3-1. Στο 62' ο Κριστάλδο με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Βάλκε, ενώ στο 64' ο Σόσα πάσαρε στον Μπλάνκο, ο οποίος με σουτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το 3-1. Η Μέταλιστ πέτυχε και τέταρτο γκολ στο 88' όταν Ξαβιέ και Ντέβιτς έπαιξαν το ένα-δύο και ο Σέρβος πάσαρε στον Μάρλος, ο οποίος με το στήθος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Γκοριαΐνοφ, Βιγιάγκρα (21' λτρ Ομπράντοβιτς), Μπερεζόφτσουκ, Γκουέιγ, Πσενίτσικ, Ξαβιέ, Σόσα, Τόρες, Μπλάνκο, Κριστάλδο (65' Ντέβιτς), Τάισον (57' Μάρλος).
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Βάλκε, Πάσανεν, Σιέμερ, Ούλμερ, Χιντερέγκερ, Σάρατε (65' Τέιγκλ), Γιάντσερ, Σβέντο, Λίνντγκρεν (75' Σεγκάγια), Σοριάνο, Λεονάρντο (82' Σάβιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα