Ανεβαίνει η Βαγιεκάνο

23:14 7/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση η Ράγιο Βαγικάνο και με γκολ των Λας και Πίτι (2) επιβλήθηκε 3-1 της Χετάφε, πλησιάζοντας στο -2 την 6η Λεβάντε, βάζοντας... πλώρη για Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους και μόλις στο 14' ο Λας Μπανγκουρά με εκπληκτική προσπάθεια από δεξιά πέρασε 3 αντιπάλους

και με δυνατό σουτ... σκότωσε τον Μογιά για το 1-0. Οι παίκτες του Χέμεθ δεν έχασαν τον έλεγχο σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους, έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 28' με ωραίο σουτ στην κίνηση του Πίτι, ενώ έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ, με τους φιλοξενούμενους να είναι... άφαντοι. Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Πίτι να κάνει το 3-0 και να τελειώνει το παιχνίδι στο 52' και τον Μογιά να κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει το σκορ σε «φυσιολογικά» επίπεδα.

Η πρώτη αντίδραση της Χετάφε ήρθε στο 56', όταν το ωραίο σουτ του Βάθκεθ κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ρουμπέν, ενώ στο 65' ο Αλκάθερ, που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 61' στη θέση του Γκαβιγιάν, με δυνατή κεφαλιά μείωσε στο 3-1. Η αντεπίθεση, όμως, δεν ήρθε ποτέ, το γκολ του Μπαπτιστάο στο 70' ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ, ενώ στο 71' ο Μίτσελ αντίκρισε απευθείας κόκκινη και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πιέσουν και να ψάξουν και άλλα γκολ. Αυτά δεν ήρθαν μόνο και μόνο λόγω Μογιά, με το 3-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα