Επιμένει η Ρόμα

18:03 30/11/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΜΑ-ΙΝΤΕΡ: 1-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Μεγάλη νίκη με 4-2 πανηγλυρισεη Ρόμα κόντρα στην Ίντερ.

Οι Ρωμαίοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 21ο λεπτό ο Ζερβίνιο έκανε τυο 1-0. Η Ίντερ απάντησε και ισοφάρισε στο 36ο λεπτο με τον Ρανόκια, αλλά ο Χλέμπας στο 47' έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Η Ίντερ ισοφάρισε εκ νέου στο 57ο λεπτό με τον Οσβάλντο, αλλά στο 60' και στο 90+2' ο Πιάνιτς με δύο γκολ

διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μανωλάς, Χολέμπας, Αστόρι, Ναίνγκολάν, Κεϊτά (64' Ντε Ρόσι), Πιάνιτς, Ζερβίνιο, Τότι (85' Ιτούρμπε), Λιάγιτς (63' Φλορέντζι)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Ζουάν, Ντοντό (82' Ικάρντι), Γκουαρίν, Μεδέλ (82' Όμπι), Κουζμάνοβιτς, Μ'Βιλά (67' Κόβασιτς), Παλάσιο, Οσβάλντο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΟΡΙΝΟ: 2-1
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Με τον... μάγο Πίρλο να παίρνει το όπλο του στο 93' η Γιουβέντους πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Τορίνο παρά του ότι έπαιζε για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο.

Στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρήθηκε η Γιουβέντους η οποία στο μεγάλο ντέρμπι του Τορίνο επιβλήθηκε 2-1 της συντοπίτισσάς της με τον Αντρέα Πίρλο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς ήταν αυτός που έκρινε και το παιχνίδι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με εντυπωσιακό σουτ!

Στο 15' ο Βιντάλ είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 22' με γκολ του Πέρες. Στο 78' οι «μπιανκονέρι» έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λιστάινερ, ωστόσο το γκολ του Πίρλο στο 93' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μπονούτσι, Λίχσταϊνερ, Εβρά, Πογκμπά, Πίρλο, Μαρκίζιο (64' Περέιρα), Βιδάλ, Τέβες (83' Ογκμπόνα), Γιορέντε (58' Μοράτα)

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Γκλικ, Μορέτι, Μαξίμοβιτς, Μπρούνο Πέρες, Γκάτσι, Βίβες (53' Μπενάσι), Ελ Καντουρί (90' Μίνιο), Νταρμιάν, Αμάουρι, Κουαλιαρέλα (72' Λαρόντο).

ΤΣΕΖΕΝΑ-ΤΖΕΝΟΑ: 0-3

Γήπεδο: Ντίνο Μανούτσι

Την εξαιρετική της πορεία στο ιταλικό πρωτάθλημα συνέχισε η Τζένοα η οποία πέρασε νικηφόρα 3-0 από την έδρα της Τσεζένα.

Μικρή αντίσταση βρήκε η Τζένοα στην έδρα της Τσεζένα όπου πέρασε με χαρακτηριστική άνεση με το νικηφόρο 3-0. Τα πάντα είχαν ξεκαθαρίσει στο πρώτο δεκάλεπτο όταν και οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με 2-0.

Στο 4' ο Μάτρι άνοιξε το σκορ για τους «γκριφόνι» για να γίνει το 2-0 από τον Αντονέλι στο 7'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το αυτογκόλ του Βόλτα στο 43'.

ΤΣΕΖΕΝΑ: Λεάλι, Τζιόρτζι, Βόλτα, Λουκίνι, Μαζότα, Καρμπονέρο, Κασκιόνε, Κόπολα (36' Ροντρίγκεζ), Μπριένζα (54' Ταμπανέλι), Αλμέιντα, Ντεφρέλ (70' Τζούριτς).

ΤΖΕΝΟΑ: Περέν, Ρονκάλια, Μπουρντίσο, Ίτσο (88' Ντε Μάιο), Ρόσι, Κούτσκα, Μπερτολάτσι, Αντονέλι, Φάλκε (85' Λεστιέν), Μάτρι (90' Πινίγια), Περότι.

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΠΑΡΜΑ: 2-1
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Αήττητη για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε η Παλέρμο η οποία επιβλήθηκε 2-1 της Πάρμα για να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αποσπάστηκε η Παλέρμο η οποία πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Πάρμα εντός έδρας. Ο Ντιμπαλά στο 37' άνοιξε το σκορ για τους «ροζανέρο».

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε άμεσα και στο 41' ο Παλαντίνο έκανε το 1-1. Στο 73' ο Μπαρέτο πέτυχε το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους. Στο 81' ο Φελίπε αποβλήθηκε για την Πάρμα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μπαρέτο στις καθυστερήσεις.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Μουνιόθ, Γκονζάλεζ, Αντέλκοβιτς, Μοργκανέλα, Ριγκόνι, Μαρέσκα (59' Μπελότι), Μπαρέτο, Λαζάαρ (46' Νταπρέλα), Βάσκεθ (89' Μπολτσόνι), Ντιμπαλά.

ΠΑΡΜΑ: Ιακομπούτσι, Φελίπε, Λουκαρέλι, Κόστα, Ριστόφσκι (78' Ντε Σόουζα), Μάουρι, Λόντι, Γκαλόπα (79' Ριπσόλι), Γκόμπι, Κασάνο, Παλαντίνο (85' Μπελφοντίλ).

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-4
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Τεσσάρα μέσα στην έδρα της Κάλιαρι έριξε η Φιορεντίνα.

Οι «βιόλα» μπήκαν δυνατά στο ματς και στ 17ο λεπτό έκαναν το 1-0 με τον Μάτι Φερνάντες. Ο ίδιος παίκτης στο 55ο λεπτό έκανε το 2-0 και στο 69 ο Γκόμες τριπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Στο 74ο λεπτό ο Κουαδράδο διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Πιζάνο, Ροσετίνι, Τσεπιτέλι, Μπαλτζάνο (69' Καπουάνο), Κόντι, Έκνταλ (59' Ντεσένα), Κόσου, Κρισέτιγκ, Ιμπάρμπο, Φαρίας (63' Λονγκό)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ροντρίγκες, Μπασάντα, Σάιβτς (75' Τόμοβιτς), Αλόνσο, Χοακίν, Πισάρο, Φερνάντες (70' Ακουϊλάνι), Βαλέρο, Κουαδράδο (77' Βάργκας), Γκόμες

ΜΙΛΑΝ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 2-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Μεγάλη νίκη με 2-0 πέτυχε η Μίλαν κόντρα στην Ουντινέζε και ανέβηκε στη βαθμολογία.

Το ματς ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος, με τη Μίλαν να έχει δύο καλές ευκαιρίες αλλά να μην μπορεί να σκοράρει.

Στην επανάληψη οι «ροσονέρι» μπήκαν καλύτερα και στο 62ο λεπτό ο Ντομίτσι έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε και ο Μενέζ από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Στο 71ο λεπτό ο Εσιέν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αλλά στο 75' ο Μενέζ έκανε το 2-0.

ΜΙΛΑΝ: Λόπεθ, Μπονέρα, Μεσές, Ραμί, Αρμέρο, Εσιέν, Μενέζ (80' Πατσίνι), Μποναβεντούρα, Χόντα (82' Πόλι), Φαν Χίνκελ (89' Μοντολίβο), Ελ Σααραουί.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης, Ντανίλο, Ερτό, Ντομίτσι, Πίρις, Κονέ (76' Φερνάντες), Μπαντού, Γκιγιέρμε (85' Γέιχο), Άλαν, Ντι Νατάλε (67' Πασκουάλε), Θερό.

ΕΜΠΟΛΙ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 0-0
Γήπεδο: Κάρλο Καστελάνι

Στο 0-0 κόλλησαν Έμπολι και Αταλάντα και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Η Αταλάτα ήταν καλύτερη σε όλο το ματς ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Σέπε που ήταν σε μεγάλο απόγευμα κι έτσι έμεινε το μηδέν.

ΕΜΠΟΛΙ: Σέπε, Ρουί, Τονέλι, Χισάι, Ρουγκάνι, Κρότσε (74' Λασάλτ), Βαλδιφιόρι, Βέρντι (60' Πουτσιαρέλι), Βεσίνο, Μακαρόνε, Ταβάνο (79' Μχελίτζε)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Ντραμέ (74' Ντελ Γκρόσο), Τσερούμπιν, Στεντάρντο, Τζαπακόστα, Τσιγκαρίνι, Γκόμες (60' Μιλιάτσιο), Μοράλες, Ραϊμόντι (12' Ντ' Αλεσάντρο), Καρμόνα, Ντένις.

Keywords
Τυχαία Θέματα