Άνετο απόγευμα για ΑΕΚ

20:07 2/2/2013 - Πηγή: AEK365

Με άνεση και χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία η ΑΕΚ πέρασε από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η Ένωση για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ επικράτησε με 18-28 της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη και επέστρεψε στις νίκες. Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετό

χρόνο συμμετοχής πήραν όλοι οι παίκτες.

Το ματς

Το ξεκίνημα βρήκε την ΑΕΚ μπροστά (3-4), έστω και με μικρή διαφορά, όμως στην πορεία οι παίκτες κατάφεραν να βρουν καλύτερα τα πατήματα τους και με αρκετά καλή επίθεση και άμυνα βρέθηκε στο +6 (4-10). Την διαφορά αυτή κατάφεραν να την διατηρήσουν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κι έτσι μπήκαν στα αποδυτήρια με 15-8, αν και η ΧΑΝΘ προσπάθησε να μειώσει για να κοντράρει την ΑΕΚ.
Στην επανάληψη η ΑΕΚ διατήρησε τα καλά της επίπεδα σε άμυνα και επίθεση και με ψυχραιμία διατήρησε τη διαφορά που είχε... χτίσει. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία ακόμα και τις στιγμές που χρόνο συμμετοχής πήραν και παίκτες που δεν αγωνίζονται αρκετά στο Πρωτάθλημα. Αυτό ικανοποίησε αρκετά τον Γιάννη Αρβανίτη και το τελικό σκορ δίνει στην Ένωση αισιοδοξία, ενόψει της συνέχεια, από την στιγμή που πήρε αυτό που ήθελε στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή τη νίκη με 18-28.

ΧΑΝΘ: Μπουκοβίνας, Δέσπος, Σειρεκίδης, Λοίζος, Τσαβδάρης, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Λάππας, Αργυρίου , Κόντης, Παντελίδης, Κεσίδης, Τάτσης, Ανανιάδης , Σαρηγιαννίδης.

ΑΕΚ: Καφφάτος, Μπακαούκας, Γεωργιάδης, Αλβανός, Μπαλωμένος, Παπαδόπουλος, Ναουμίδης, Σύγγαρης, Τσαούσης, Τσακνής, Χερουβείμ, Κουρέτα, Γιαννόπουλος, Οικονόμου, Ασαρίδης, Παπαδιονυσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα