«Ανέστησε» την Κέρκυρα ο Γκραθία

19:15 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με τον καλύτερο τρόπο «συστήθηκε» στην Κέρκυρα ο Χάβι Γκραθία. Ο Ισπανός τεχνικός κατάφερε, στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Κέρκυρας, να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Οι Φαίακες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα και απέσπασαν τη νίκη από έναν κακό, για ακόμη μία φορά, Εργοτέλη.

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά από πλευράς Κέρκυρας. Οι Φαίακες απείλησαν την εστία του Καβουσάκη ωστόσο

δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η ομάδα που σκόραρε πρώτη ήταν ο Εργοτέλης μόλις στο 9' με τον Κατσικοκέρη. Μετά το τέρμα οι Κρητικού πήραν τα ηνία του παιχνιδιού και ήταν εκείνοι που δημιουργούσαν ευκαιρίες. Η ισοφάριση για του Φαίακες ήρθε στο 34ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωάννου. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Τζούνιορ είδε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Χάμπλ.

Στην επανάληψη η Κέρκυρα είχε την ίδια απόδοση που είχε και στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού αλλά με περισσότερη διάρκεια. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του ματς η Κέρκυρα πήρε προβάδισμα στο σκορ με έπειτα από προβολή του Ιωάννου. Το γκολ βέβαια χρεώθηκε ως αυτογκόλ στο Σασιασβίλι αλλά τι σημασία έχει αφού «χάρισε» τους πρώτους βαθμούς της νίκης στους Φαίακες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βέντζελ, Βενέτης, Καλατζής(Γιάντσης 72'), Αγρίτης(Γραμμόζης 88'), Χαμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Ιωάννου(Λοβίν 81')

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Κατσικοκέρης(Κουτσιανικούλης 78'), Τζούνιορ, Μπέτο, Φραγκουλάκης(Χρυσοφάκης 69'), Σαρρής, Λεάλ(Μπούντιμιρ 62'), Σασιασβίλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα