Ανέλαβε την ευθύνη ο Μόγιες

17:59 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η αλήθεια είναι πως ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» δέχεται έντονη κριτική, με τους πρωταθλητές να βρίσκονται στην ένατη θέση, 13 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Κι όσο να ‘ναι στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με την Σαχτάρ, όπου με ισοπαλία η Γιουνάιτεντ θα είναι πρώτη στον όμιλο, κλήθηκε να απαντήσει στο τι φταίει:

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ, γιατί ευτυχώς στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πάμε καλά. Θα ήθελα σίγουρα οι παίκτες μου να παίζουν καλύτερα και είμαι σίγουρος πως θα συμβεί στο εγγύς μέλλον. Τα παιδιά

δεν είναι χαρούμενα γιατί έχουν συνηθίσει να κερδίζουν κι όταν δεν συμβαίνει αυτό πληγώνονται. Την... πονάνε την ομάδα και δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα επανέλθουν πιο δυνατοί», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το σημαντικό είναι πως έχουμε ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση. Ελπίζω να διατηρήσουμε το αήττητό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και να τερματίσουμε πρώτοι, ούτως ώστε να έχουμε καλύτερο... πλασάρισμα στην επόμενη φάση. Στην Ευρώπη παίζουμε πολύ καλά και έχουμε συνέπεια. Σίγουρα θέλουμε να παίζουμε καλύτερα, να πασάρουμε καλύτερα, να αμυνόμαστε καλύτερα. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε, δεν πέρασε και πολύ καιρός από τις νίκες μας με Άρσεναλ και Λεβερκούζεν, όπου μιλάγαμε για την καλή απόδοση της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα