Ανατροπή με Κολοβό

19:14 27/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 9η αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Πανιωνίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.Τριστώνης

Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κολοβό ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή απέναντι στον Απόλλωνα επικρατώντας τελικά με 2-1.

Ο Απόλλωνας "προειδοποίησε" στο 6' όταν ο Κουλουχέρης με προβολή έκοψε το σουτ του Φαρινόλα

που κατευθυνόταν στα δίχτυα και στο 21' "χτύπησε" όταν ο Μίνγκας με κεφαλιά έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 49' αλλά ο Γιαννακόπουλος είπε "όχι" στον Γκουέλα. Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος πίεσε και στο 54' απείλησε με κεφαλιά του Κολοβού. Επτά λεπτά μετά ο Γιάννου βγήκε τετ α τετ με τον Τζόρβα αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Τελικά η υπεροχή των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 73' όταν ο Κολοβός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά μετά ο Αραβίδης έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν δεν κατάφερε εξ επαφής να σκοράρει. Δευτερόλεπτα όμως αργότερα ο Κολοβός "χτύπησε" και πάλι όταν μετά το λάθος διώξιμο του Δεληζήση με πλασέ έγραψε το 2-1 για τον Πανιώνιο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κολοβός (83'Λαμπρόπουλος), Μενδρινός, Μητρόπουλος, Ντούνης (46'Γιάννου), Αραβίδης, Καλτσάς (67'Καπάνταης).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜ. (Μπάμπης Τεννές): Τζόρβας, Χατζηζήσης (68'Βέρτζος), Παντελιάδης, Αλβάρεζ, Δεληζήσης, Κόρμπος, Έγκον (58'Τσοκάνης), Καμαρά, Γκουέλα, Φαρινόλα, Μίνγκας (82'Μπάρκογλου)

Keywords
Τυχαία Θέματα