Άνετα ο ΠΑΟΚ

19:14 27/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 9η αγωνιστική

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Κομοτηνής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Παππάς

Ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πανθρακικό και έφυγε με τρεις βαθμούς από την Κομοτηνή επικρατώντας

με 3-0.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 4ο λεπτό με σουτ του Ζεκίνια με τον ΠΑΟΚ όμως να απαντά στο 11' με γκολ όταν ο Λούκας πλάσαρε τον Σέρεμετ και άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά μετά ο Ισπανός άγγιξε το δεύτερο γκολ αλλά αυτή τη φορά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Από εκεί και πέρα ο Πανθρακικός ισορρόπησε το ματς και έψαξε την ισοφάριση χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει. Έτσι ήταν ο ΠΑΟΚ που έχασε ευκαιρία στο 33' με τον Αθανσιάδη να πιάνει την κεφαλιά αλλά να μην βρίσκει στόχο. Έξι λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν καλή φάση σε σουτ του Εμπόου που "έγλυψε" το δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η κεφαλιά του Ζεκίνια δεν ανησύχησε τον Χακόμπο.

Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος ήρθε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ. Ο Στοχ βρήκε τον Λούκας και αυτός με σουτ στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια στον Σέρεμετ. Ο Νίνης στο 61' έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Αθανασιάδης από ιδανική θέση "κατάφερε" να πλασάρει άουτ. Στο 72' όμως ήρθε το τρίτο γκολ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα από τα πόδια του Εμπόου κατέληξε στα δίχτυα. Ο Νέτσιντ στο 87' βρέθηκε απέναντι από τον Σέρεμετ αλλά πλάσαρε άουτ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Ντιόγκο (61'Ιγκόρ), Σαρακατσάνος, Μίκουλιτς, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Εμπόου, Κάσες (56'Τζάνης), Ρομέου, Μπαϊκαρά, Ζεκίνια.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κατσουράνης (83'Κατσικάς), Σκόνδρας, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Νίνης (66'Βούκιτς), Αθανασιάδης (75'Νέτσιντ)

Keywords
Τυχαία Θέματα