Αναστόπουλος: Η ΑΕΚ δεν παύει να είναι η… ΑΕΚ

18:32 22/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με δηλώσεις του στη NOVA, ο Νίκος Αναστόπουλος συνέστησε ξανά υπομονή τονίζοντας ότι δεν κρίνεται τίποτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ενώ εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες των παικτών του.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε για την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας ότι «όπως έχω τονίσει κατ” επανάληψη, είμαστε μια νέα ομάδα και δεν είμαστε έτοιμοι. Το ζητούμενο είναι να βρούμε ρυθμό και είμαστε

η μοναδική ομάδα που δεν έχει κάνει προετοιμασία ενώ ορισμένοι παίκτες έχουν παίξει μόνο στα επίσημα παιχνίδια».

Ενώ για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ πρόσθεσε λέγοντας ότι «δεν θα έλεγα ότι υπάρχει μέτρο πίεσης για το αποτέλεσμα γιατί ποτέ δεν είναι δυνατόν να βγουν συμπεράσματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές για το αν είναι μια ομάδα καλή ή όχι. Εμάς στόχος μας είναι πάντα οι τρεις βαθμοί της νίκης. Στη Νέα Σμύρνη δεχτήκαμε δύο αυτογκόλ όμως εμείς δείξαμε κουράγιο, το παλέψαμε και δεν μας δόθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτι. Αυτό σημαίνει ότι δεν τα παρατάμε ποτέ. Αν εμείς παρουσιαστούμε έτσι όπως θέλουμε να είμασετ και δείξουμε τα στοιχεία που έχουμε ως ομάδα τότε πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά την ΑΕΚ σχολίασε: «Η ΑΕΚ είναι μια νέα ομάδα που δεν παύει να είναι η ΑΕΚ. Έχει νέα παιδιά που έχουν μεγάλη διάθεση και πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που δεν παρατάει το παιχνίδι και το κυνήγησε μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα