Συζητάει για Οσβάλντο η Ατλέτικο Μαδρίτης

12:43 27/6/2013 - Πηγή: AEK365

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκονται στην Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την πώληση του Ρανταμέλ Φαλκάο στην Μονακό και σύμφωνα με τον μάνατζερ Ντιέγκο Ταβάνο, στην ισπανική ομάδα έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ρόμα για την απόκτηση του Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο.
Σε δηλώσεις του ο Ταβάνο τόνισε: "Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσεται σε διαπραγματεύσεις με την αντίστοιχη της Ρόμα, προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία για την μεταγραφή του Οσβάλντο. Ο παίκτης αρέσει πολύ στην Ισπανία και

ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, εκτιμά τις ικανότητες του. Μετά τα προβλήματα που ο Οσβάλντο αντιμετώπισε στην Ρώμη, θεωρώ πως είναι πιθανή μια μετακίνηση του στην ισπανική πρωτεύουσα".
Ο Οσβάλντο είναι Ιταλός γεννημένος στην Αργεντινή και για το κόστος μιας πιθανής μεταγραφής, ο Ταβάνο δήλωσε: "Οι συζητήσεις ξεκίνησαν από μια οικονομική βάση, το ύψος της οποίας άγγιζε τα 18 εκατομμύρια ευρώ. Ασφαλώς από την μεριά των Ιταλών θα γίνει προσπάθεια να αυξηθεί το ποσό αυτό ενώ από εκείνη των Ισπανών να μειωθεί. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και πιστεύω πως θα οδηγήσουν στην μεταγραφή του Οσβάλντο στην Ατλέτικο Μαδρίτης".
Για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Οσβάλντο, ο γνωστός μάνατζερ τόνισε: "Αυτό που χρειάζεται είναι ψυχική ισορροπία κάτι που θα βρει αν αλλάξει περιβάλλον. Ο Οσβάλντο δεν είναι κακό παιδί, λίγο παράξενο μόνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα