Αναστασόπουλος: «Ο Καραχάλιος… δαγκώνει στο κέντρο»

10:38 15/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τον 18χρονο αμυντικό χαφ της Αναγέννησης Καρδίτσας, Ζήση Καραχάλιο, έναν παίκτη του οποίου πλέκει το εγκώμιο ο πρώην παίκτης της Ένωσης και νυν (από τον Γενάρη) της Αναγέννησης, Δημήτρης Αναστασόπουλος. Μιλώντας στο aek365 ο Αναστασόπουλος χαρακτηρίζει τον Καραχάλιο παίκτη που «δαγκώνει» στο κέντρο, ένα «σκυλί» που δουλεύει για την ομάδα και στην ΑΕΚ,

με τον Δέλλα προπονητή, μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί σε ένα χαφ πρώτης γραμμής...

«Είναι εκπληκτικός παίκτης ο Ζήσης. Είναι ένας πολύ εξελίξιμος ποδοσφαιριστής με μεγάλο ταλέντο. Βρίσκεται σε μία σούπερ ηλικία, που αντέχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Παίκτης καθαρά της ομάδας. Παίκτης καθαρά του προπονητή. Ο Δέλλας (και ο κάθε προπονητής που θα τον έχει στα χέρια του) μπορεί να τον διαμορφώσει όπως αυτός θέλει. Είναι ένα ήρεμο και καλό παιδί ο Ζήσης, που δουλεύει για την ομάδα», τονίζει στο aek365 ο Αναστασόπουλος για τον συμπαίκτη του και προσθέτει:

«Παίζουμε μαζί ως αμυντικά χαφ μπροστά από τα στόπερ στην Αναγέννηση και μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον Ζήση. «Δαγκώνει» στο κέντρο. «Σκυλί», είναι. Δυνατός πολύ, δεν φοβάται, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Θεωρώ πως αν τελικά η ΑΕΚ τον αποκτήσει θα πετύχει διάνα. Είναι σε καταπληκτική ηλικία, έχει όρεξη για δουλειά, είναι ήρεμος και σωστός έξω από το γήπεδο και «δαγκώνει» στο χορτάρι. Μπορεί να κάνει καριέρα». Όσο για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Καραχάλιος, σύμφωνα με τον Αναστασόπουλο; «Λίγο την τεχνική του. Να είναι πιο ήρεμος με τη μπάλα στα πόδια. Αλλά νομίζω πως αυτό φτιάχνεται μέσα από την εμπειρία που θα αποκτήσει. Στην ΑΕΚ και με τον Δέλλα προπονητή θα μάθει πολλά και θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Είναι σούπερ ταλέντο και με προοπτικές τεράστιες».

Keywords
Τυχαία Θέματα