Αναστασίου: Δεν είμαστε για τα τάρταρα

18:14 1/2/2015 - Πηγή: AEK365

Χαρούμενος με την αντίδραση που είδε από την ομάδα του μετά τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το 3-0 επί του Πλατανιά.

«Ήμουν σίγουρος για την αντίδραση μας και περίμενα πως θα ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Είχαμε τον έλεγχο, κάναμε φάσεις, κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, δώσαμε χρόνο σε νέα παιδιά. Ο Νίνης που επανήλθε, ο Αγγελόπουλος.... Δεν είμαστε σούπερ ομάδα, ούτε ομάδα για τα τάρταρα μετά από νίκη ή ήττα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε εμπιστοσύνη

στην ομάδα και την δουλειά μας. Έχουμε πίστη στον εαυτό μας. Έχουμε αδυναμίες, δουλεύουμε, να γίνουμε καλύτεροι. Συνεχίζοντας έτσι, ταπεινά και δουλεύοντας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα σαν ομάδα».

Όσο για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας του: «Προσπαθούμε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο. Όλοι κάνουμε λάθη, πάντα θα υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Δεν πατάς απλά ένα κουμπί. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και σίγουρα πρέπει να συνυπολογίσουμε πως παίζουν και οι αντίπαλοι, παίζουν και κάποιες συγκυρίες. Το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη και η στήριξη. Το να χτίσεις χρειάζεται υπομονή. Δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη. Όλοι θέλουν να κερδίζουν συνέχεια, αλλά για εσάς ίσως δεν θα είχε και τόσο ενδιαφέρον. Μετά το 5-0 επί του Εργοτέλη ήσασταν πολύ λίγοι εδώ στην αίθουσα και νομίζω ότι πουλάει λίγο η ίντριγκα, για να γράφετε κάποια πράγματα».

Αναφορικά με τον Χάρη Μαυρία, είπε: «Θέλουμε παίκτες με χαρακτηριστικά και ταχύτητα που να μας βοηθάνε να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα και ο Χάρης έχει αυτά τα στοιχεία. Έγινε τελευταία στιγμή, είναι ένα παιδί που μεγάλωσε στον Παναθηναϊκό και ήρθε με διάθεση για να βοηθήσει. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για το υπόλοιπο της σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα