Αναστασιάδης: Μας δοκιμάζει ο Θεός

13:03 14/3/2015 - Πηγή: AEK365

Στα τελευταία παιχνίδια ο ΠΑΟΚ αποδίδει καλά, αλλά δεν παίρνει αποτέλεσμα γιατί τον δοκιμάζει ο Θεός, όπως ισχυρίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος ελπίζει η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, στο Novasports
- Για τη κατάσταση του ΠΑΟΚ:

"Είμαστε καλά, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα αρκετά και χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα του Σαββάτου για να έρθει και η καλή ψυχολογία στην ομάδα".
- Για τη σημασία του αγώνα με δεδομένο πως ο Αστέρας Τρίπολης είναι τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ: "Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι τρεις πόντοι. Εμείς έτσι το βλέπουμε και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε. Θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια, είναι μια ομάδα πειθαρχημένη και θα χρειαστεί αγωνιστική πειθαρχία για να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε τελευταία, γιατί τα πληρώσαμε πολύ ακριβά".
- Για το πώς περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης: "Είναι μια ομάδα που θα παίξει πίσω με αντεπιθέσεις. Αυτό κάνει συνέχεια και το θέμα είναι πώς θα είμαστε εμείς, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια αποδίδει καλά, απλά δεν έχουμε το αποτέλεσμα. Μας δοκιμάζει ο Θεός από ό,τι φαίνεται, πολλή δοκιμασία... Ας ελπίσουμε πως θα κάνουμε αρχή από το Σάββατο ώστε να μπούμε στο δρόμο των επιτυχιών".
- Για το ότι το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο όπως όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής: "Αυτό είναι πολύ δύσκολο. Δεν νομίζω πως το αν θα παίξεις δίχως κόσμο είναι η λύση. Είναι πολύ άσχημο και πιστεύω πως μας πάει πολύ πίσω και σαν χώρα σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο όλο αυτό, το να μην παίζεις μπροστά σε κόσμο. Δεν φταις εσύ σε τίποτα, αν φταίει άλλος. Πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε. Ας ελπίσουμε όμως πως αυτό το μέτρο θα αποδώσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα