Αναστασιάδης: Έχουμε έναν Γολγοθά μέχρι τέλους

10:04 29/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η Καλλονή γνώρισε ακόμα μια ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά από τον Παναιτωλικό, με τον Ανέστη Αναστασιάδη να υπογραμμίζει πως η ομάδα της Λέσβου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά από την στιγμή που δεν παίζει στην φυσική της έδρα.
Σε δηλώσεις του στην NOVA, ο κεντρικός αμυντικός της Καλλονής, Ανέστης Αναστασιάδης, τόνισε: "Βγάζουμε κακή εικόνα και υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Κάναμε καλή αρχή, αλλά εμείς έχουμε φέρει την ομάδα σε αυτή την κατάσταση και εμείς πρέπει να βρούμε

την λύση".
Ο Αναστασιάδης σημείωσε πως ο κόσμος που δεν μπορεί να έχει δίπλα της η Καλλονή "είναι πολύ σημαντικός παράγοντας" και πρόσθεσε το εξής: "Έχουμε έναν Γολγοθά μέχρι τέλους, γιατί το να μην διαθέτουμε έδρα είναι πολύ δύσκολο. Είναι κρίμα για την ομάδα που έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να μην αγωνίζεται στο σπίτι της".
Από την πλευρά του, ο μπακ της Καλλονής, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, δήλωσε: "Το περίμενα διαφορετικό το ντεμπούτο μου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να προβληματιστούμε γιατί μέσα σε δυο παιχνίδια έχουμε δεχτεί δυο γκολ και οφείλουμε μαζί με τον προπονητή να δουλέψουμε και να βρούμε λύση για να κάνουμε κάτι καλύτερο, διότι το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο".
Ο Λαμπρόπουλος αφού τόνισε πως "δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για την πρώτη μου εμφάνιση, τα λόγια είναι περιττά" στην συνέχεια δήλωσε: "Η ήττα είναι βαριά και δεν έχω πολλά λόγια να πω. Η έλλειψη έδρας είναι πολύ σημαντικό, κάθε εβδομάδα είμαστε μέσα στην ταλαιπωρία. Το να μην έχεις σπίτι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή και προσωπικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ στην ενδεκάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα