Ανάσανε με Κάστρο

00:01 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Λα Ρομαρέδα»
Σημαντική εκτός έδρας νίκη που την απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη πέτυχε η Ρεάλ Μπέτις για την 24η Αγωνιστική της Ισπανίας, αφού επικράτησε με 2-0 της Σαραγόσα μέσα στο «Λα Ρομαρέδα» με δύο τέρματα του Ρουμπέν Κάστρο, φθονώντας τους είκοσι εννέα βαθμούς. Η Σαραγόσα απείλησε στο 7' με τον Λαφίτα να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ

στο 18' άγγιξε το γκολ όταν ο Μίκαελ τροφοδότησε τον Αράντα που σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Η Μπέτις απάντησε στο 24' με τον Νάτσο να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή μετά από πάσα του Μοντέρο, ενώ στο 31' οι γηπεδούχοι «φλέρταραν» με το προβάδισμα όταν Απόνιο και Λαφίτα συνδυάστηκαν και ο πρώτος πάσαρε στον Αράντα, ο οποίος πλάσαρε τον Φαμπρίτσιο αλλά ο Ντοράδο έδιωξε προ της τελικής γραμμής. Η Μπέτις πήρε προβάδισμα στο 41' όταν ο Μολίνα με κάθετη μπαλιά τροφοδότησε τον Ρούμπεν Κάστρο, ο οποίος με δεξί ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Ρομπέρτο για το 0-1. Η Σαραγόσα απείλησε στο 52' με τον Απόνιο να αστοχεί σε φάουλ, ενώ στο 61' οι φιλοξενούμενοι «φλέρταραν» με το δεύτερο γκολ όταν ο Ρουμπέν Κάστρο σούταρε από το ύψος του πέναλτι με τον Ρομπέρτο να αποκρούει ασταθώς, ενώ στην επαναφορά ο Σεβίλλα σούταρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Η Μπέτις «σφράγισε» την νίκη στο 68' όταν ο Νέλσον σούταρε από την μικρή περιοχή με τον Ρομπέρτο να αποκρούει ασταθώς, όμως στην επαναφορά ο Ρουμπέν Κάστρο με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Η Σαραγόσα προσπάθησε να μειώσει στο 79', ωστόσο το σουτ του Λαφίτα από το ύψος του πέναλτι μετά από πάσα του Απόνιο βρήκε τον Φαμπρίτσιο σε ετοιμότητα. Οι Σεβιγιάνοι είχαν ευκαιρία και για τρίτο γκολ στο 82' όμως το πλασέ του Τζόναθαν σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ρομπέρτο και το 0-2 παρέμεινε.
ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέρτο, Άλβαρεθ, Ντα Σίλβα, Παρέδες, Ομπράντοβιτς, Οριόλ (52' Χουάν Κάρλος), Μίκαελ (73' Ντουτσίμοβιτς), Απόνιο, Γκαρσία (59' Μπαρέρα), Λαφίτα, Αράντα.
ΜΠΕΤΙΣ: Φαμπρίτσιο, Ντοράδο, Μπενάτ, Παουλάο, Σεβίλλα (86' Ματίγια), Μολίνα (77' Τζόναθαν), Μοντέρο (69' Σάντα Κρούζ), Κάνιας, Νάτσο, Νέλσον, Ρουμπέν Κάστρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα