Ανάσα με ανατροπή για Πανιώνιο

00:22 16/2/2014 - Πηγή: AEK365

Με φοβερή ανατροπή στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία νίκη για την 15η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, επί του ΝΑΟ Κέρκυρας με 8-6 και ανάσανε βαθμολογικά. Η ομάδα τoυ Αλέκου Βάσσου, μάλιστα, ξεπέρασε τον σημερινό αντίπαλό της στη βαθμολογία, καθώς ανέβηκε στην 9η θέση με 11 βαθμούς.

Ο ΝΑΟ Κέρκυρας, που κατέβηκε με 10 παίκτες στη σύνθεσή του, προηγήθηκε με 3-2 στο δεύτερο και με 6-4 στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου, αλλά στη συνέχεια έχασε πολλή από τη δύναμή

του και δεν είχε εναλλακτικές λύσεις, καθώς βγήκαν εκτός με τρεις ποινές οι Κ. Παυλίδης (από το τέλος του δεύτερου) και Τοράκης (από το τέλος του τρίτου). Ο Πανιώνιος πήρε τα πάνω του και με τη στήριξη των οπαδών του, που δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα στην εξέδρα, έφτασε στη μεγάλη ανατροπή και τη σπουδαία νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 8-6

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 0-1, 2-3, 4-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν. 2, Κοκάλας 1, Ζώρζος, Θωμάκος 2, Γρηγορόπουλος, Φούτρης, Βυθούλκας, Δερμιτζάκης Χρ., Βέκος 2, Καρακάσης Χρ., Καρακατσάνης 1, Μιγόπουλος, Μπαγλατζής, Κούφαλης.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γιόκοβιτς, Σαρησάββας 2, Παπαθεοδώρου 1, Παυλίδης Κ. 1, Τοράκης, Παυλίδης Β., Ζαρκαντζάς 1, Αρώνης, Βαχαρέλης 1, Τριβιζάς.

Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Στέλιος Φόβος

Keywords
Τυχαία Θέματα