Δεν τον σώζει ούτε ο… Μήτρογλου!

21:36 6/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Απόλλωνας πανηγύρισε το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα, αφού νίκησε με 2-0 τον Άρη εκτός έδρας για τη 18η αγωνιστική της Super League και τον κράτησε βυθισμένο στον πάτο της βαθμολογίας.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Κεφαλιά πάσα του Πετρόπουλου έβγαλε τον Μίνγκα σε θέση βολής ο επιθετικός του Απόλλωνα εκτέλεσε τον Διούδη για το προβάδισμα τον φιλοξενούμενων στο 2'. Καίριο πλήγμα για τον Άρη. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου

δεν το έβαλαν κάτω. Είχαν να σπάσουν όμως μία καλοστημένη άμυνα.

Συν τοις άλλοις η πίεση ψηλά που επιχείρησε ο Απόλλωνας έβαλε άλλον έναν γρίφο στους γηπεδούχους. Παρ όλα αυτά σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια η κυκλοφορία της μπάλας ήταν στα συν των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι έφτιαξαν την πρώτη σημαντική αση με την κεφαλιά του Ηρακλή την οποία εξουδετέρωσε δύσκολα ο Τζόρβας στην δεξιά του γωνία.

Οι καλύτερες στιγμές ου Άρη ήρθαν με το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Μανιάς απέτυχε να σουτάρει με δύναμη (45+1) έχοντας περάσει τον Τζόρβα, ο Δεληζήσης πρόλαβε, ενώ δυτερόλεπτα αργότερα το σουτ-κεραυνός του Σουνά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Σημαντική επέμβαση του Τζόρβα και αυτή στο τετ α τετ με τον Αγγελούδη (52') για να ακολουθήσει το δεύτερο και τελειωτικό χτύπημα στον Άρη από τον Πετρόπουλο. Ο Μίνγκας χρίστηκε αυτή τη φορά δημιουργός ο Διούδης έκανε λανθασμένη έξοδο με τον φορ του Απόλλωνα να πιάνει ανενόχλητος την κεφαλιά για το 2-0.

Αυτό ήταν, ο Άρης παρά την μεγάλη εμφάνιση φάνηκε να ξεμένει από ψυχολογία, κάτι που επιβεβαιώθηκε στην φάση του πέναλτι. Ο Άλβαρες τράβηξε τον Αγκάνθο και ο Αρετόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα. Η εκτέλεση του Γιάννη Παπαδόπουλου κάτι παραπάνω από απογοητευτική με την μπάλα να διαγράφει τροχιά πολύ ψηλά πάνω από το δοκάρι του Τζόρβα.

Ακολούθησαν αποδοκιμασίες σε Διούδη και Παπαδόπουλο, όπως και σε όλους τους παίκτες του Άρη, παρά την εξαιρετική προσπάθεια που έκαναν οι γηπεδούχοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι έφτασαν τις 18 τελικές στο ματς, οι 7 προς την εστία, όμως η κακοδαιμονία συνεχίστηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι. Το οξυγόνο λιγοστεύει δραματικά γύρω από το Κλεάνθης Βικελίδης και παρά το γεγονός ότι μένει ακόμα ένας ολόκληρος γύρος πρωταθλήματος η παραμονή μοιάζει με θαύμα.

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης, Ηρακλής, Πουλίδο, Τσουμάνης (78' Καραγιάννης), Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (74' Τσουκάνης), Αγγελούδης (55' Ρενια), Σουνάς, Μανιάς, Αγκάνθο.

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Άλβαρες, Δεληζήσης, Χατζηζήσης (68' Σόουζα), Μίνγκας, Τσοκάνης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Φαρινόλα (46' Ντάλμπεργκ), Πετρόπουλος (91' Πετρόπουλος).

Κίτρινες κάρτες: Καραγκούνης (80', Άρης)-Χατζηζήσης (20', Απόλλων Σμύρνης), Παντελιάδης (28', Απόλλων Σμύρνης), Άλβαρεζ (61', Απόλλων Σμύρνης), Μπάρκογλου (94', Απόλλων Σμύρνης)

Γκολ: Μίνγκας (2', Απόλλων Σμύρνης), Πετρόπουλος (59', Απόλλων Σμύρνης)

Keywords
Τυχαία Θέματα