«Αναντικατάστατος ο Χαντάνοβιτς»

22:40 14/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η σεζόν τελειώνει, βρίσκει την Ίντερ εκτός Ευρώπης για την επόμενη και οι φήμες ξεκίνησαν από νωρίς για τους Νερατζούρι. Τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει ξανά η συζήτηση για τον Στραματσιόνι, με τον Ματσάρι να παρουσιάζεται ως πιθανός αντικαταστάτης, όμως για ακόμη μία φορά ο Μάσιμο Μοράτι έδειξε τη στήριξή του στον πρώτο.

«Δεν υπάρχει τίποτα, καθώς το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ο προπονητής μας και δε υπάρχει καμία άλλη υπόθεση. Επαναλαμβάνω ότι ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα», σχολίασε στο Sky

Italia.

Όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, η Μπαρτσελόνα φέρεται να γλυκοκοιτάζει τον Χαντάνοβιτς και η Τότεναμ τον Γκουαρίν. Ο μάνατζερ του δεύτερου, μάλιστα, θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στο Μιλάνο, προκειμένου να συζητήσει το μέλλον του πελάτη του. Ο Κολομβιανός θέλει να μάθει για το πρότζεκτ, πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

«Και οι δύο είναι πολύ σημαντικοί παίκτες, ειδικά ο Χαντάνοβιτς. Ο Γκουαρίν θα πρέπει να έχει συνέχεια. Όμως, ξανά, είναι δύσκολο να τον κρίνουμε αξιοκρατικά. Μου φαίνεται, πάντως, ότι ο Γκουαρίν είναι ίσως ο πιο πολλά υποσχόμενος παίκτης που έχουμε», κατέληξε ο Μοράτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα