Ανανέωσαν Αλμπιόλ και Αρμπελόα

20:52 4/7/2012 - Πηγή: AEK365


Ο Μανουέλ Γκαρθία Κιλόν, μάνατζερ των δύο ποδοσφαιριστών έχει ετοιμάσει τα συμβόλαια για την ανανέωση με τους Μερένγκες και το μόνο που λείπει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Οσον αφορά τις φήμες για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Αλμπιόλ, η επέκταση της συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ισπανίας κλείνει την πόρτα σε οποιοδήποτε σενάριο.

Την Τρίτη (03/07) ο Κιλόν συναντήθηκε με ανθρώπους της Ρεάλ για να συζητήσει για την ανανέωση των δύο παικτών μέχρι το καλοκαίρι του 2016, κάτι που θα σημαίνει

δηλαδή επέκταση της υπάρχουσας συμφωνίας και των δύο για ακόμα δύο χρόνια.

Στην περίπτωση του Αλμπιόλ πρόθεση είναι να λήγει το συμβόλαιό του σε ηλικία 30 ετών και δεν είναι μία απλή περίπτωση, αφού σύμφωνα με την Record από την Πορτογαλία η Ρεάλ ήταν έτοιμη να τον πουλήσει στην Μπαρτσελόνα για 15 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, ο Αρμπελόα είναι ένας από τους παίκτες που μπορεί να έχουν θορυβηθεί περισσότερο, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο ψάχνει απεγνωσμένα δεξί μπακ και έχουν ήδη ακουστεί πάρα πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη θέση του. Σε κάθε περίπτωση και μέχρι να υπάρξει κάποια εξέλιξη πάντως, παραμένει το βασικό δεξί μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα