Ανακοινώθηκε ο Δημητριάδης

20:00 17/6/2014 - Πηγή: AEK365

O A.O.Oρεστιάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του πασαδόρου Μανώλη Δημητριάδη που τη σεζόν 2013-14 αγωνίζονταν στον Γ.Σ.Λαμία:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την σύνοψη συνεργασίας με τον 29άχρονο πασαδόρο Μανώλη Δημητριάδη για τη σεζόν 2014/15», αναφέρει η ανακοίνωση του aoo.gr και δημοσιεύει δηλώσεις του Δημητριάδη ο οποίος αναφέρει: «Είναι τιμή μου και χαρά μου που η Ορεστιάδα μετά από τόσα χρόνια απουσίας από την volleyleague θα κάνει την επάνοδο της με έμενα μέλος της!! Για μένα έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο η παρουσία

του προπονητή Δελικωστα ο οποίος βοηθάει και δουλεύει πολύ τους αθλητές και είναι γνώριμος μου σε μια πολύ καλή περυσινή χρονιά!! Ο ΑΟΟ είναι μια ομάδα θρύλος του ελληνικού βολλευ και είμαι σίγουρος με την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση και τον κόσμο στο πλευρό της ο οποίος το περίμενε πως και πως να ανέβει ,να πετύχουμε τους στόχους μας και να ξαναδούμε την Ορεστιαδα ψηλά».

Ο Μανώλης Δημητριάδης, γεννήθηκε στις 10/02/1985, με ύψος 1.87. Η ενασχόληση του με το βόλεϊ ξεκίνησε από τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα