Κόντρα Ρούνεϊ με τον Αγγλικό Τύπο

19:23 17/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ρούνεϊ ήταν ο μόνος από όσους έπαιξαν κόντρα στην Ιταλία, που πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας με τους αναπληρωματικούς και ο αγγλικός Τύπος το εξέλαβε ως μια προσπάθεια του να πείσει τον Ρόι Χόντσον ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο Μουντιάλ. Αυτή η εξήγηση, όπως φαίνεται, δεν άρεσε στον άσο της Μάντσεστερ Γ., ο οποίος απάντησε στα δημοσιεύματα.

«Μερικές φορές αναρωτιέμαι τι κάνει ο Τύπος και τι σκέφτονται. Είπα από την αρχή ότι θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι έτοιμος για αυτό το παγκόσμιο κύπελλο και ως μέρος αυτής της προσπάθειας μου, έκανα έξτρα προπόνηση μία εβδομάδα

πριν συγκεντρωθεί η ομάδα. Αυτό ακριβώς έκανα και χθες, την έξτρα προπόνηση μου γιατί αυτό ήθελα να κάνω».

Στήριξη από Νέβιλ
Στο πλευρό του Ρούνεϊ στάθηκε και ο Γκάρι Νέβιλ, βοηθός του Χόντσον, λέγοντας ότι «πάντα στην Αγγλία υπάρχει μια εμμονή γύρω από κάποιον παίκτη. Από το 1996 ως το 1998 ήταν ο Γκασγκόιν, από το 2000 ως το 2006 ήταν ο Μπέκαμ, από το 2006 ήταν ο Μπέκαμ με τον Ρούνεϊ και τώρα είναι ο Ρούνεϊ».

Ο Νέβιλ έκανε και ένα σχόλιο για το ματς της Αγγλίας με την Ιταλία, συγκρίνοντας αυτό τον αγώνα με τον προημιτελικό του Euro 2012.

«Πριν δύο χρόνια ήμασταν στα σχοινιά για 12 γύρους, το μόνο που κάναμε ήταν να αμυνόμαστε και τελικά χάσαμε στα σημεία (πέναλτι). Τώρα πήραμε κι εμείς κάποιους γύρους. Δεν νικήσαμε τελικά αλλά νομίζω πως η εικόνα μας ήταν πολύ καλή. Δεν είχα δει τέτοιο ποδόσφαιρο από την Αγγλία σε Μουντιάλ ή Euro για 10-15 χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα