Ανακοινώθηκε η προκήρυξη

17:02 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Πετοσφαίρισης Αγωνιστικής Περιόδου 2012-2013 αποτελεί καινοτόμο κείμενο για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Ξεχωρίζει τις Διοργανώσεις και Διοργανωτές (Μέρος Α') από τους Γενικούς Κανόνες περί Διοργανώσεων (Μέρος Β')

Υπάρχει πλέον κεντρική κατηγοριοποίηση των Πρωταθλημάτων, αφού του με την θέσπιση του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών, η Ε.Ο.ΠΕ αναλαμβάνει η ίδια την Ειδική Προκήρυξη των δέκα (10) ομίλων, με σκοπό να έχουμε τους ίδιους κανόνες σ΄ όλη την Ελλάδα,

και οι Ενώσεις/Τοπικές Επιτροπές διεκπεραιώνουν μόνο τα Πρωταθλήματα.

Διευκρινίζονται πλήρως θέματα Διαιτησίας και για πρώτη φορά οι αγώνες ΜΙΝΙ-ΒΟΛΛΕΥ που αφορούν την Ανάπτυξη του αθλήματος έχουν συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες και τρόπο διεξαγωγής.
Ακόμη θεσπίζεται το Κύπελλο Ελλάδος (Ανδρών-Γυναικών) με συμμετοχή όλων των σωματείων της Επικράτειας ανεξάρτητα Κατηγορίας που αγωνίζονται.

Η Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2012-2013 για πρώτη φορά αποτελεί ενιαίο κείμενο -συγκεκριμένο και όχι αόριστο- που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, έτσι ώστε οι Ειδικές Προκηρύξεις να είναι απλώς συμπληρωματικές και διευκρινιστικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα