Ανακοίνωση των Supporters με «παραδοχή» για Παππά

19:06 13/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από αρκετό καιρό και όχι μέσω κάποιας συνέντευξης του Μάκη Κασνακίδη, προέδρου των Supporters, η εταιρία η οποία είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, με ποσοστό κοντά στο 37% (όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά) παίρνει θέση, με ανακοίνωσή της, για τους λόγους που την έφεραν με τόσο υψηλό ποσοστό μετοχών στα... χέρια της, εξηγώντας παράλληλα όλη τους τη «δράση» από το 2007 και όταν συστάθηκε, έστω και ανεπίσημα, αυτό το κλαμπ. Μέσα από αυτή εξηγούνται οι στόχοι των μελών, όπως η συμμετοχή

στις ιδιοκτησιακές και διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, ενώ τονίζεται πως τα αρχικά μέλη του κλαμπ, έχουν δώσει μέχρι στιγμής ένα ποσό, που στο σύνολό του, φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν πως δεν αποτελούν «όχημα» του Πέτρου Παππά για να αποποιηθεί αυτός τις ευθύνες που τον βαραίνουν και μάλιστα για πρώτη φορά, όπως προκύπτει και από την ανακοίνωσή τους, βγάζουν τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, στη... σέντρα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Ο κ. Παππάς, είχε αποφασίσει να μην ενεργεί σαν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ από τον Ιανουάριο του 2011 όταν με ανακοίνωσή του ζητούσε συμπαίκτες στην μετοχική ομάδα». Ουσιαστικά λοιπόν επιβεβαιώνουν πως ο Παππάς είναι αυτός που τον Γενάρη φανέρωσε τις προθέσεις του και τον επόμενο Ιούνιο (πέρσι το καλοκαίρι), παραχώρησε τις μετοχές του.

Δηλαδή για τις σεζόν 2009/10 και 2010/11, που είναι και αυτές που φέρνουν την ΑΕΚ σε αυτή την δύσκολη οικονομικά θέση και με αυτά τα χρέη, με... φόντο τη Δ' Εθνική, μοναδικός υπεύθυνος είναι ο Έλληνας εφοπλιστής, ο οποίος και δεν πλήρωσε τις υποχρεώσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Παίρνοντας αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τα ιδιοκτησιακά και διοικητικά της αγαπημένης μας ομάδας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με την πρωτοβουλία που αναλάβαμε το καλοκαίρι του 2007, δημιουργώντας το SUPPORTER CLUB καθώς και την μετέπειτα εξέλιξη αυτής της προσπάθειας με την ίδρυση του SUPPORTERS CLUB A.E.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας και να μοιραστούμε μαζί τους τις σκέψεις και το όραμά μας με κοινή συνισταμένη την αγάπη μας για την ΑΕΚ.

Το καλοκαίρι του 2007 μια ομάδα ανθρώπων που είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε τις ίδιες αξίες και την ίδια ανιδιοτέλεια για την ΑΕΚ, δημιουργήσαμε το CLUB των SUPPORTERS.

Τα ιδρυτικά μέλη παραμείναμε ενεργοί φίλαθλοι ανεξαρτήτως διοικήσεων, στηρίζοντας την ομάδα μας και συνεισφέροντας με διάφορους τρόπους από τον Ιούλιο του 2007 μέχρι τον Μάρτιο του 2011, βάζοντας πάνω από 2.500.000 ευρώ, μη επιδιώκοντας την παραμικρή προβολή και δημοσιοποίηση των ενεργειών μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι ούτε ο Τύπος γνώριζε τα μέλη του Club.

Συνεχίζουμε πλέον μέσα από την SUPPORTERS CLUB A.E. να προσφέρουμε στην ομάδα μας ,όποτε και με όποιο τρόπο μπορούμε, έχοντας τη σημαντική βοήθεια των χιλίων και πλέον νέων SUPPORTERS που με οδηγό την αγάπη τους για την ΑΕΚ, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Είμαστε περήφανοι γιατί παρά την δραματική ο

Keywords
Τυχαία Θέματα