Ανακοίνωσε Ντούνγκα η Βραζιλία

17:21 22/7/2014 - Πηγή: AEK365

Όπως αναμενόταν ο Κάρλος Ντούνγκα είναι ο νέος τεχνικός της Σελεσάο. Επιστρέφει στην εθνική της Βραζιλίας για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Σκολάρι. Η ομοσπονδίας της χώρας ανακοίνωσε πριν από λίγο την πρόσληψη του Ντούνγκα.

"Νιώθω μια απέραντη ευτυχία και θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη. Δεν μπορούμε να βλέπουμε το Μουντιάλ που πέρασε σαν καμένη γη. Υπήρχαν πράγματα που μας ικανοποίησαν και πράγματα που θα αλλάξουμε. Πρέπει να βάλουμε στον ταλέντο και την φαντασία μας τον σωστό σχεδιασμό. Δεν πρόκειται να σας πουλήσω ένα όνειρο αλλά θα μιλήσω για την πραγματικότητα.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά κάθε μέρα για να πετύχουμε. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος αλλά δεν σταμάτησε να μας αγαπά. Ο μόνος τρόπος να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη του είναι τα αποτελέσματα. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και είδαμε όλοι τα αποτελέσματα. Πρέπει να γίνει μια συνολική δουλειά. Δεν μπορούμε να πείσουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι μόνο με τη φανέλα" τόνισε ο Ντούνγκα στις πρώτες του δηλώσεις και παραδέχθηκε πως πρέπει να βελτιώσει τις σχέσεις του με τον Τύπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα