Ο γεμάτος εμμονές, κακοντυμένος, υπερόπτης Ντούνγκα γυρίζει στη Σελεσάο

16:37 22/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η ομοσπονδία της Βραζιλίας ανακοινώνει σήμερα την επιστροφή του Ντούνγκα στην εθνική ομάδα της χώρας και ο Τύπος αναρωτιέται γιατί κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία. Όπως τονίζεται η απόφαση για την επιστροφή του Ντούνγκα δεν πάρθηκε ομόφωνα και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν τις διαφωνίες τους.

"Τι άλλαξε και ο Ντούνγκα κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία;" αναρωτιέται η Lance που παρουσιάζει με τα πιο μελανά χρώματα την πρώτη θητεία του στη Σελεσάο. "Ο Ντούνγκα το μόνο που είχε να επιδείξει ήταν κακή συμπεριφορά

και κακές επιλογές" γράφει το κορυφαίο αθλητικό μέσο της Βραζιλίας.

Κάνοντας έναν απολογισμό της πρώτης του παρουσίας τονίζει ότι ο Ντούνγκα είχε κακές σχέσεις με τον Τύπο, τους φιλάθλους και πολλούς παίκτες. Είχε εμμονές με κάποιους ποδοσφαιριστές του οποίους δεν καλούσε και σχεδόν καμία από τις επιλογές του δεν δικαιώθηκε. "Ο Ντούνγκα είχε την φιλοσοφία "είτε είσαι μαζί μας, είτε απέναντι μας". Ζητούσε την συμπαράσταση του Τύπου και του κόσμου και όποιος του ασκούσε κριτική ήταν προδότης" τονίζει η Lance που αναφέρει περιστατικά όπου ο βετεράνος μέσος έβρισε δημοσιογράφους.

Παρότι απέτυχε ακόμα δηλώνει πως δεν μετανιώνει για συγκεκριμένες επιλογές ενώ έντονη είναι η κριτική που του έχει ασκηθεί για τη στρατιωτική πειθαρχία που ήθελε να υπάρχει στην ομάδα στα όρια της παράνοιας. Τέλος τονίζεται ότι ακόμα και το ντύσιμο του προκάλεσε σχόλια. Ομολογουμένως ο Ντούνγκα εμφανιζόταν με εξεζητημένες επιλογές με αποτέλεσμα να γίνεται αντικείμενο χλευασμού.

"Μόνο αν δούμε έναν άλλο Ντούνγκα θα δικαιολογείται η απόφαση της δεύτερης ευκαιρίας" τονίσει η Lance.

Keywords
Τυχαία Θέματα