Ανακοίνωσε Μπλάνκο η Μόναχο 1860

13:53 16/7/2012 - Πηγή: AEK365

Συμπαίκτης του Γρηγόρη Μάκου είναι και επίσημα από σήμερα ο Ισμαέλ Μπλάνκο με τον Αργεντινό επιθετικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μόναχο 1860 και να ανακοινώνεται από την γερμανική ομάδα.
Ο κοντοκουρεμένος Μπλάνκο στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: "Ανυπομονώ για την πρόκληση. Θέλω να βοηθήσω τη Μόναχο 1860 πετυχαίνοντας όσα περισσότερα γκολ μπορώ".
Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Μόναχο 1860, Φλόριαν Χίντερμπεργκερ δήλωσε: "Είναι ένας έμπειρος επιθετικός, που έχει αποδείξει την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Ελπίζουμε να συνεχίσει να το κάνει και με τη δική μας ομάδα".
Για τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ, ο προπονητής της Μόναχο 1860, Ράινερ Μάουρερ δήλωσε: "Ο Μπλάνκο είναι μία διαρκής απειλή για τις αντίπαλες άμυνες και βοηθά στη λειτουργία όλης της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα