Κάρικ: Μας θάβουν και το απολαμβάνουν

16:43 26/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η κριτική προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε ακόμα πιο έντονη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με τον Μάικλ Κάρικ να περνά στην αντεπίθεση και να υποστηρίζει πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απολαμβάνουν να θάβουν την ομάδα και τον προπονητή.
Σε δηλώσεις του στο SkySports, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: «Ο Σερ Άλεξ δεν έπαιζε στο γήπεδο μαζί μας. Σαν παίκτες πρέπει να αντιδράσουμε, να παίζουμε καλά, είναι τόσο απλό», είπε ο Κάρικ και στην συνέχεια ο χαφ

της ομάδας αναφέρθηκε στην κριτική που τους ασκείται λέγοντας ότι όλοι τους θάβουν και το απολαμβάνουν κιόλας! Εμείς βάλαμε τον πήχη κάπου σαν παίκτες τόσα χρόνια και αυτή η σεζόν δεν πάει τόσο καλά. Μας κρίνουν από όλες τις πλευρές, όλοι μας θάβουν λίγο και το απολαμβάνουν. Οπότε πρέπει να αντιδράσουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε».
Για τις πιθανότητες πρόκρισης, ο Κάρικ δήλωσε: «Θα ήταν καλό για εμάς να είχαμε ένα εκτός έδρας γκολ, αλλά ο γύρος δεν τελείωσε ακόμα και το πιστεύουμε σθεναρά, αλλά δεν είναι το ιδανικό. Δεν είμαστε εκτός, έχουμε ακόμα μια ευκαιρία να είμαστε πάλι πίσω στο Old Trafford και ανυπομονούμε για αυτό τον δεύτερο αγώνα.
Μην με παρεξηγήσετε το να σκοράρεις τρία γκολ σε αυτό τον διαγωνισμό είναι δύσκολο, αλλά το έχουμε κάνει ξανά και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα