Αναγνωρίστηκε ένας από τους δύο που ταξίδευαν με κλεμμένα διαβατήρια

12:06 10/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γενικός Επιθεωρητής της Αστυνομίας της Μαλαισίας ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ότι έχουν στα χέρια τους τα πραγματικά στοιχεία ενός από τους άντρες που χρησιμοποίησαν κλεμμένο διαβατήριο στην πτήση των μαλαισιανών αερογραμμών που έχει εξαφανιστεί.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι από την Μαλαισία, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμα από ποια χώρα κατάγεται», δήλωσε.

Οι αρχές εξετάζουν το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου της Κουάλα Λουμπούρ στο οποίο εμφανίζονται δύο επιβάτες που χρησιμοποίησαν κλεμμένα διαβατήρια να επιβιβάζονται στο Μπόινγκ της Malaysian

Airlines που αγνοείται από τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπως δήλωσε σήμερα αξιωματούχος.

«Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων εξετάζει τώρα όλα τα αρχεία και όλο το οπτικό υλικό», δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο αντιπρόεδρος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας Αζχαντίν Αμπντούλ Ραχμάν.

Ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Ζαχίντ Χαμίντι δήλωσε την Κυριακή ότι οι δύο επιβάτες που φέρεται να χρησιμοποίησαν διαβατήρια τα οποία είχαν κλαπεί από έναν Αυστριακό κι έναν Ιταλό, είχαν «ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου».

Keywords
Τυχαία Θέματα