Αναχωρούν για Σουηδία

13:06 11/8/2013 - Πηγή: AEK365

Για την πόλη Χέλσινμποργκ της Σουηδίας αναχωρούν την ερχόμενη Τρίτη, 13 Αυγούστου η Αλεξάνδρα Τσιάβου και οι αδελφοί Γκουντούλα, Απόστολος και Νίκος ενόψει της έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος παράκτιας κωπηλασίας (16-18 Αυγούστου). Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο άθλημα που λαμβάνει χώρα στη θάλασσα, με βάρκες που διαφέρουν από αυτές της Ολυμπιακής κωπηλασίας. Η χάλκινη Ολυμπιονίκης

του Λονδίνου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, δύο φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και πέντε φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αλεξάνδρα Τσιάβου θα συμμετάσχει στο σκιφ γυναικών στο επικείμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας (ανοικτής θαλάσσης).

Η Τσιάβου θα εκπροσωπήσει τον Ν.Ο. Ηγουμενίτσας, ενώ στο διπλό σκιφ θα αγωνιστούν οι Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης. Η Αλεξάνδρα Τσιάβου και οι Απόστολος και Νίκος Κουντούλας ταξιδέυουν στη Σουηδία με δική τους πρωτοβουλία, με την στήριξη των Ομίλων τους και του Κτήματος Γκλίναβου της Ζίτσας Ιωαννίνων, που είναι ο μεγάλος υποστηρικτής της προσπάθειας των Ελλήνων αθλητών. Εξάλλου, το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας (2014) έχει ήδη ανατεθεί στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα