«Αν δεν παίζω, θα φύγω»

14:50 27/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά την περασμένη σεζόν, όπου ήταν εκτός μάχης στο μεγαλύτερο διάστημα λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ο Ίβιτσα Όλιτς τέθηκε και πάλι στην διάθεση της Μπάγερν Μονάχου μόνο που οι πέντε εμφανίσεις και τα 72 αγωνιστικά λεπτά δεν ικανοποιούν τον Κροάτη επιθετικό ο οποίος έστειλε "μήνυμα" πως αν δεν παίζει τότε καλύτερα θα είναι να φύγει.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Όλιτς ήταν η απόφαση του Γιουπ Χάινκες να μην το ξεκινήσει στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Ίνγκολσταντ αλλά να τον περάσει αλλαγή στο 62ο λεπτό.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "goal.com", ο Όλιτς τόνισε: "Έπειτα από κάθε

προπόνηση νιώθω και καλύτερα. Αλλά απογοητεύτηκα που δεν αγωνίστηκα από την αρχή απόψε. Στο τέλος χαίρομαι που αγωνίστηκα για σχεδόν μισή ώρα. Πάντα ελπίζω πως θα παίξω. Ήμουν τραυματίας αρκετό καιρό και ίσως θα πρέπει να κάνω υπομονή. Παρόλα αυτά, νιώθω καλά και πάντα έλεγα πως δεν θα ήμουν χαρούμενος αν δεν αγωνιζόμουν. Και το λέω και τώρα. Όταν βλέπω πως δεν μου δίνεται αρκετός χρόνος συμμετοχής τότε και εγώ σκέφτομαι την αλλαγή. Πάντα έλεγα πως δεν θα είμαι χαρούμενος αν κάθομαι συνέχεια στο πάγκο. Αν δεν μπορώ να παίξω εδώ, τότε θα προσπαθήσω κάπου αλλού".

Keywords
Τυχαία Θέματα