«Άμυνα και συγκέντρωση»

18:08 18/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς περιμένει διαφορετικό Ολυμπιακό (19/04, 9.45μ.μ.) στο τέταρτο παιχνίδι και θεωρεί πως αν η Αναντολού Εφές παρουσιαστεί συγκεντρωμένη, εύστοχη και παίξει καλή άμυνα θα επιστρέψει στην Αθήνα.«Μπροστά σε ένα καταπληκτικό κοινό κερδίσαμε το τρίτο παιχνίδι και είμαστε ακόμα ζωντανοί! Δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό,

αλλά η έδρα μας έδωσε το πλεονέκτημα. Ήμασταν σε καλή βραδιά, παίξαμε όπως θα έπρεπε και κερδίσαμε.


Την Παρασκευή θα δώσουμε το έκτο φετινό παιχνίδι μας με τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που χάσαμε τα δύο πρώτο παιχνίδια στην Ελλάδα, ήταν ξεκάθαρο πως έπρεπε να κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια. Κάθε ομάδα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει μπροστά στο κοινό της. Η παράδοση λέει ότι η γηπεδούχος ομάδα κερδίζει, ελπίzω να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι και να επιστρέψουμε στην Αθήνα για να... σπάσουμε αυτή την παράδοση.

Τα τρίποντα έκαναν τη διαφορά στο τρίτο παιχνίδι. Στην Aθήνα είχαμε 3/34. Στο πρώτο παιχνίδι νομίζω είχαμε το χειρότερο ποσοστό στα σουτ όλης της σεζόν.

Ο Τζαμόντ Λούκας έπαιξε καλά χθες. Είναι τεράστιο κομμάτι αυτής της ομάδας. Είναι καλό παιδί, πάντα φέρνει θετική ενέργεια. Είναι σημαντικός για εμάς κάθε δευτερόλεπτο.


Σίγουρα περιμένω περισσότερα από τον Ολυμπιακό στο επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα βήμα πριν από το Λονδίνο κι αυτό είναι μεγάλο κίνητρο. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση τώρα, αλλά ξέρω ότι θα παλέψουν και θα προσπαθήσουν να τελειώσουν τη σειρά στην Κωνσταντινούπολη. Κάθε ομάδα θα το έκανε αυτό. Είναι μεγάλο το κίνητρο, δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο από αυτό. Ο Ολυμπιακός θα δώσει το 100%, παρόλο που προέρχεται από ένα κακό παιχνίδι. Περιμένω ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.

Πιστεύω όμως ότι όπως κι αν παίξει ο Ολυμπιακός, αν παίξουμε όπως στο τρίτο παιχνίδι και μείνουμε συγκεντρωμένοι, θα έχουμε καλές ευκαιρίες να νικήσουμε. Αυτή είναι η συνταγή, να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι ειδικά σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Χρειαζόμαστε μία καλή βραδιά που θα έχουμε καλό ποσοστό στα σουτ κι αν κάνουμε αυτά τα πράγματα θα νικήσουμε σίγουρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα