Αμφίβολος ο Σαμαράς με Λετονία

09:36 4/9/2012 - Πηγή: AEK365

Τρεις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Λετονία ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Γιώργο Σαμαρά καθώς ο διεθνής επιθετικός υποφέρει από οσφυαλγία. Στο πρόσφατο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Σέλτικ ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις και τώρα η συμμετοχή

του στο εκτός έδρας παιχνίδι της Εθνικής κρίνεται αμφίβολη. Καθοριστική, για την συμμετοχή του, θα είναι η προπόνηση της Τετάρτης.
Κατά τα άλλα, χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Λετονία, με τον Σάντος να μην μπορεί να κάνει την προπόνηση όπως την θέλει μιας και όσοι διεθνείς αγωνίστηκαν την Κυριακή ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ όσοι αγωνίστηκαν την Δευτέρα δεν ενσωματώθηκαν ακόμα στην αποστολή.
Υπενθυμίζεται πως για τα δυο παιχνίδια με Λετονία και Λιθουανία ο Σάντος έχει καλέσει τους Καρνέζη, Γλύκο, Τζόρβα, Τοροσίδη, Βύντρα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Μαλεζά, Χολέβας, Σπυρόπουλο, Τζιόλη, Μανιάτη, Δημούτσο, Κατσουράνη, Μαυρία, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Σαμαρά, Νίνη, Μήτρογλου, Αθανασιάδη και Γκέκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα